Voorgelakt staal voor dak- en gevelbekleding

Colorcoat staat voor kwaliteit en expertise op het gebied van metalen dak- en gevelbekleding.

[advertorial]

Colorcoat voorgelakt staal is opgebouwd uit een aantal verflagen en behandelingen die worden aangebracht op het staal in een geautomatiseerd en zorgvuldig gecontroleerd productieproces.

Zodra het staal op rol is geproduceerd, kan het verder verwerkt worden door leveranciers van dak- en gevelbekleding.

Duurzaam

Colorcoat is het meest duurzame voorgelakte staal voor dak- en gevelbekleding. Dankzij de combinatie van het Galvalloy substraat en de hoogwaardige coating is Colorcoat bestand tegen zware weersomstandigheden. Daardoor geeft Corus tot 40 jaar Confidex Garantie op Colorcoat HPS200 Ultra en tot 25 jaar op Colorcoat Prisma. Gedurende de gehele garantieperiode zijn ook de snijkanten gedekt. Bovendien zijn jaarlijkse inspecties niet vereist voor de geldigheid van de garantie. De garantie wordt rechtstreeks aan de eigenaar van het gebouw verleend en is overdraagbaar wanneer het gebouw van eigenaar verandert.

Kleuren

De Colorcoat HPS200 Ultra kleurenreeks bestaat uit 37 standaard kleuren. De reeks is ontwikkeld om te harmoniëren met het landschap van noordwest Europa en zo samengesteld dat goede kleurcombinaties gemaakt kunnen worden met vergrijsde en verzadigde kleuren. Colorcoat Prisma is o.a. verkrijgbaar in 10 eigentijdse metallic kleuren.

Kenmerken
  • uitgebreide kleurenreeks;
  • hoogste corrosieweerstand RC5, UV-bestendigheid RUV4 en robuustheid;
  • Confidex garantie tot 40 jaar;
  • vrij van ftalaten en zware metalen;
  • volledig recyclebaar.
Voorbeelden van Colorcoat projecten
  • het Strijkijzer te Den Haag – AAA architecten;
  • School te Roermond - Liag architecten (zie foto).

Meer weten over Colorcoat

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie