PATiO overkappingen als architecturale blikvangers

PATiO overkappingen passen in elke architectonische omgeving.

Als specialist in zonwering, rolluiken en sectionale poorten blijft Harol constant vernieuwen, zowel in techniek als in design.

Binnenkort stelt Harol enkele innovaties voor op Polyclose stand 4232, waaronder de architecturale overkapping PATiO.

Strak en functioneel design

Met de PATiO bewees Harol al dat het concept 'outdoor living' in de lift zit. De overkapping is dan ook een innovatieve oplossing voor wie van terras, balkon, zwembad of tuin wil genieten, ongeacht het weer. PATiO is zo ontworpen dat hij in elke architectonische omgeving past en overal eenvoudig aan te brengen is: aan en tussen muren, plafond, op draagbuis of zelfs vrijstaand. De drie bestaande basisuitvoeringen – PATiO Tecnic, PATiO alu en PATiO Wood – worden nu aangevuld met vier modellen in een strakke, eigentijdse stijl.

PATiO Stil
Ontworpen om volledig open te laten. Deze overkapping heeft een doorlopende voetstijl, een doorlopende draagbalk en een geïntegreerde goot voor de regenafvoer. De voorste voetpalen kunnen gewoon recht gezet worden of onder een hoek geplaatst worden voor een specifiek designaccent. Het geleiderprofiel hangt tussen twee aluminium profielen.

PATiO INFINITY
In tegenstelling tot de Stil is het gootprofiel hier op de voetpaal gepositioneerd. Zo kan je de zijkanten mooi afsluiten met een wind- en regenafscherming.

PATiO One
Telt één groot geleiderprofiel waarin alle andere profielen zijn weggewerkt. Goed voor een massieve, strakke overkapping tussen twee muren.

PATiO Evo
Vertrekt vanuit hetzelfde profiel maar combineert met robuuste voetpalen en geïntegreerde goot.

Alle modellen, met aluminium extrusieprofielen en inox bevestigingsmateriaal, zijn leverbaar in diverse kleuren, zowel voor frame als doek.
Er zijn drie soorten doeken: de waterdichte en lichtdichte doeken in de kleuren wit en ivoor, de zonwerende Soltis-doeken en waterdichte en lichtdoorlaatbare doeken (leverbaar in een 20-tal kleuren).

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie