Anywaydoors opent deuren

Innoverende deurenfabrikant combineert strakke belijning met technische verfijning.

Het Belgische Anywaydoors opent letterlijk en figuurlijk deuren.

Het innovatieve assortiment binnendeuren biedt de consument een ruime keuze aan mooie én slimme interieuroplossingen. Zo openen de binnendeuren standaard in twee richtingen, zijn ze uitgerust met een onzichtbaar ventilatiesysteem en kan de draairichting en scharnierzijde aangepast worden.

Doordacht design

Anywaydoors claimt dat ‘de ideale deur eigenlijk geen deur is’. Daarmee bedoelt het Belgische merk dat zijn binnendeuren vervelende of beperkende deureigenschappen ondervangen. Achter elke deur schuilt dan ook een sterk staaltje techniek, waardoor de consument eigenlijk geen deur ervaart. Resultaat zijn unieke deurconcepten die eenvoudig met ieder interieur zijn te integreren én architecturale meerwaarde bezitten.

Belangrijkste productkenmerken

Innovatieve sluittechniek
Praktische doorloop: de deuren openen standaard in beide richtingen. Dankzij de gepatenteerde sluittechniek kunnen de deuren op elk moment onzichtbaar in één richting naar keuze begrensd worden. De convexe (bol) vorm op het deurblad en de concave (hol) vorm op het deurkozijn garanderen een perfecte afsluiting en positionering van het deurblad.

Aanpasbare draairichting & scharnierzijde
De draairichting en scharnierzijde van de Anywaydoors blijven eenvoudig aanpasbaar, zodat de deur nooit een beperking vormt bij herinrichting of herbestemming van de ruimte. De pivotscharnieren worden - op een zeer uitzonderlijke situatie na - dan ook nooit in vloer of plafond bevestigd.

Zelfsluitende pivotscharnieren
De deuren zijn standaard uitgerust met een zelfsluitend scharnier zodat de deuren niet blijven openstaan. Ze sluiten niet volledig automatisch, maar keren wel terug naar een quasi gesloten toestand. De zelfsluitende pivotscharnieren zitten onzichtbaar in het deurblad verscholen achter afneembare profielen.

Geïntegreerde deurbeveiliging
Met de geïntegreerde deurbeveiliging aan de scharnierzijde kunnen vingers onmogelijk tussen de deuromlijsting en het deurblad komen.

Onzichtbare ventilatie
Anywaydoors bedacht een alternatief voor onelegante openingen of deurroosters. Het antwoord is ventilatie via een gepatenteerde sluittechniek en een nieuw sluitingsprofiel onderaan de deur. De profielen laten lucht door, maar houden tocht en geluid tegen. Kortom, een onzichtbaar geïntegreerd ventilatiesysteem zonder open kieren en tocht.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie