Laminaat met natuurstenen uitstraling

Balterio introduceert een nieuwe laminaatstijl: de Pure Stone laminaattegel-collectie.

De Pure Stone collectie van het Belgische Balterio is een nieuwe collectie laminaattegels die het gebruiksgemak en warme gevoel van laminaat combineert met de uitstraling van natuursteen.

De nieuwe collectie bestaat uit tegels met een rechthoekig formaat, leverbaar in 4 dessins: Limestone Wit, Limestone Tabak, Gevlamde Blauwsteen en Gezoete Blauwsteen.

Extra dimensie

Naast exclusieve decors en uitgebreide mogelijkheden voor een prachtige afwerking levert Balterio ook grote rechthoekige formaten (120 cm × 40 cm). Dit formaat is erg populair voor zowel toepassing in huis als binnen bedrijven. Grote tegels voegen een extra esthetische dimensie toe aan een ruimte, vooral door ze er groter uit te laten zien. Kleinere kamers krijgen zo een moderne en gesofisticeerde uitstraling. De grote formaten hebben ook veel minder en zeer strakke voegen. Naast het visuele aspect dat ze een ruimte nog groter maken, zijn ze eenvoudig te reinigen en goedkoper in onderhoud.

Uitstraling

Bij de ontwikkeling van deze nieuwe tegelcollectie legt Balterio extra nadruk op de uitstraling van de vloer. Natuursteen heeft immers een majestueuze look die snel verloren kan gaan als niet alle details juist zijn. De fabrikant heeft er voor gekozen om geen voegen te integreren, maar te werken met een subtiele V-groef. Naast een extra grote tegel in het aanbod levert Balterio diverse accessoires als rechte plinten, kwadranten en verschillende soorten profielen voor een optimale afwerking.

Balterio ‘Trendcorner’

De Pure Stone-collectie is een typisch voorbeeld van een innovatief laminaatproduct, dat het nabootsen van hout overstijgt. Deze belangrijke interieurtrend zal de komende jaren nog opvallender op de voorgrond treden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie