Badkamer kant en klaar op maat

Wand- en plafondspecialist Faay Vianen B.V. levert prefab badkamer.

De Faay Prefab Badkamer wordt geheel in de Faay-fabriek geprefabriceerd en is voldoet geheel aan de specifieke behoeften en wensen van de klant.

Diverse specialismen (sanitair, vloeren, wandafwerking, verlichting, elektra) zijn door Faay samengebracht om zo een unit af te leveren met een zeer hoge kwaliteit. Het kwalitatief hoogstaande product wordt als compleet afgewerkte unit naar de bouwplaats getransporteerd en in de (ruw)bouw geplaatst. Met deze kant-en-klare eenheid kunnen faalkosten (communicatie tussen de diverse partijen loopt niet altijd vlekkeloos) en bouwtijd worden verminderd.

Unieke vloer

De vloer in de Prefab Badkamer is afgewerkt met holle plinten. Deze plinten sluiten naadloos aan op de vloer en zijn eenvoudig schoon te houden. Mede door het gebruik van deze plint is de Prefab Badkamer geschikt voor gebruik in zorginstellingen en ziekenhuizen. De vloerdikte is tot een minimum beperkt en voorzien van constructie, afvoeren, afschot, een afwerklaag en waterslot.

Snelheid en kwaliteit

De Faay Prefab Badkamer wordt onder gecontroleerde omstandigheden gefabriceerd. In de fabriek is de kwaliteit beter in de hand te houden en kan de (af)bouw sneller verlopen. Immers, bij de FAAY Prefab Badkamer hoeven alleen nog maar de aan- en afvoerleidingen en de stroomvoorziening te worden aangesloten, volgens het ‘plug & play’-principe. Is de custom made badkamer voltooid, dan wordt deze per vrachtwagen naar de bouwplaats gereden en met een kraan op zijn plek gehesen.

Toepassing

De Faay Prefab Badkamer is vooral geschikt voor de verzorgingssector (verpleeghuizen en ziekenhuizen), maar het concept kan ook worden toegepast als badkamer en toiletruimte in hotels of als toiletblokken in bedrijven en scholen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie