Hybride plafondplaat voldoet aan vele criteria

Armstrong levert een nieuwe generatie plafonds: Sierra.

Een akoestisch systeemplafond, opgebouwd uit Sierra plafondplaten, heeft een hoge geluidsabsorptie (αw 0,85) en uitstekende overlangs geluidisolatie (28dB). Bovendien heeft het gladde materiaal een densiteit die luchtdoorstroming voorkomt, waardoor het be

Armstrong Building Products investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. De fabrikant kan zo totaaloplossingen aanbieden die beantwoorden aan strenge plafondcriteria inzake akoestiek, brandweerstand, hygiëne, duurzaamheid, functionaliteit en esthetica.

Eenvoudige montage

Sierra is het antwoord op de recent sterk gestegen vraag naar akoestische plafondplaten, geïntegreerd in een polyvalent systeem met ophangelementen en accessoires. Aan elk detail - technisch en praktisch - is gedacht. Sierra is licht van gewicht, maar toch zeer sterk. De minerale plaat is voorzien van een richtingloos vlies, zodat de montage gemakkelijk en snel kan verlopen. Daar komt nog bij dat de platen mooi vlak in het systeem liggen en perfect aansluiten. De Sierra akoestische plafondplaten laten zich eenvoudig en nauwkeurig op de gewenste maat snijden, wat van groot belang is bij doorzaktegels. De platen rafelen niet als je ze snijdt en de oppervlakte ziet er perfect gaaf uit. Het systeem biedt een uitzonderlijke combinatie van absorptie en isolatie. Het materiaal blijft stevig en stabiel onder alle omstandigheden, zodat schade en afval tot een minimum kunnen beperkt worden.

Vlekbestendig

Bij toepassing veroorzaken de Sierra plafondtegels geen irritatie en bieden een hoge absorptie. De tegels blijven langer schoon en wit doordat de hoge densiteit van de platen luchtdoorstroming voorkomen, waardoor het bekende vervuilende filtereffect uitblijft.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie