Ventilatierooster onzichtbaar en snel geplaatst

DucoTop 50 en 60 ZR zelfregelende ventilatieroosters voor diverse toepassingen.

Het DucoTop 60 ZR ventilatierooster zorgt voor gezonde luchttoevoer met optimale energiewinst.

Het ‘onzichtbaar’ geplaatste ventilatierooster bestaat uit één geheel en kan bijzonder snel en zeer eenvoudig op elk type raam gemonteerd worden, zowel in de werkplaats als op het bouwterrein. De bovenzijde is transparant en voorzien van voorgeboorde, glasvezelversterkte koppelstukken. De ankergoot bovenaan het rooster zorgt voor een snelle en stevige verankering met de vaste constructie.

Toepassing

DucoTop 60 ZR is tot een lengte van 3.500 mm toepasbaar op raamdieptes van 50 tot 190 mm, zowel op hout, aluminium als PVC. Alle beweegbare delen zijn gemakkelijk te vervangen.

De zelfregelende klep en het optionele dempingmateriaal zorgen voor een maximaal comfort. De akoestische uitvoeringen zijn geschikt voor situaties waar sprake is van een lichte of van een zware geluidsbelasting (DucoTop 60 AK of DucoTop 60 AK+).

Kenmerken
  • directe plaatsing op het kozijn;
  • ‘onzichtbare’ plaatsing achter het buitenspouwblad;
  • strak gevelbeeld;
  • binnenkant van het rooster kan gedeeltelijk weggewerkt worden
  • optimaal visueel comfort.
Vakbeurs

 
Op de vakbeurs Polyclose in Gent (14 tm 16 januari 2010) zal Duco op stand 1438 naast de DucoTop 60 ZR nog tal van andere productinnovaties presenteren.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie