Okoumé verfraait gevels en dakranden

Zorgeloos bouwen met A-merk Okoumé!

[advertorial]

Okoumé plaatmateriaal wordt al jarenlang toegepast als gevelbekleding. Het product is geschikt voor zowel voorschrijvers als eindgebruikers die hoge esthetische eisen aan het buitenaanzicht van een gebouw stellen.

 
Vanaf nu kan op hetzelfde prijsniveau als standaard (merkloos) Okoumé een gerenommeerd A-merk voorgeschreven worden: Bruynzeel Okoumé en Bruynzeel Schilderklaar Okoumé. Deze twee nieuwe mogelijkheden zijn uitermate geschikt voor het bekleden van fraaie gevels en dakranden.

Bouwen met zekerheid

Bouwen met Bruynzeel Okoumé en Bruynzeel Schilderklaar Okoumé biedt zekerheid voor alle betrokken partijen. De voorschrijver werkt met een ‘begrip’ in de bouw en de verwerker kan, dankzij de hoogwaardige kwaliteit, sneller en makkelijker werken. Daarnaast is het materiaal onderhoudsvrij. Bruynzeel en RET Bouwproducten onderstrepen dit nog eens door uitgebreide garantie te bieden op de platen, nl. 10 jaar.

Direct schilderklaar

Bruynzeel Okoumé valt op door zijn fraaie, handgeselecteerde dekfineren. Bruynzeel Schilderklaar Okoumé is tweezijdig voorzien van een witte melaminelaag. Dankzij de extra nabehandeling waarbij het oppervlak is nageschuurd met een speciale korrel, is de plaat direct schilderklaar.

Advies

RET Bouwproducten brengt de nieuwe Bruynzeel platen exclusief op de Nederlandse markt en levert ook de rest van het assortiment direct uit voorraad. Naast het grootste aanbod in plaatmateriaal levert de RET ook een breed assortiment binnen zes andere productgroepen: gevelbekleding, wanden en plafonds, deuren en kozijnen, houtwaren, en vocht- en brandwerende bouwplaten.
De specialisten van RET begeleiden de klant tijdens projecten bij het maken van een juiste materiaalkeuze en voorzien hem/haar van technische adviezen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie