Smart Branch oplossingen voor draadloze netwerken

Motorola biedt betaalbaar beheer voor netwerken.

Het belang van draadloze communicatietoepassingen neemt continue toe. Motorola biedt geavanceerde en betaalbare real-time oplossingen.

De Enterprise Mobility Solutions business van Motorola Inc. (NYSE: MOT) heeft het AP650 dual-radio access point en de RFS4000 integrated services controller toegevoegd aan het SMART Branch productportfolio voor 802.11n draadloze bedrijfsnetwerken.

 
In de RFS4000 integrated services controller kan desgewenst een dual-radio access point worden geïntegreerd. De nieuwe apparaten zijn gebruiksvriendelijk en bieden diverse praktische functies. Bovendien zijn ze gunstig geprijsd zodat organisaties van elke omvang zowel centraal als decentraal hoogwaardige draadloze netwerken kunnen realiseren.

Prestaties

De SMART Branch producten onderscheiden zich door een scala aan ingebouwde faciliteiten, zoals automatische foutoplossing, spectrumanalyse en inbraakpreventie. Deze functies zijn vanaf ieder access point in het netwerk uit te voeren en verbeteren de gebruikersondersteuning en bewaking en beveiliging van het netwerk.

It-expert

Motorola's SMART Branch leveringsprogramma omvat WLAN beheer- en aanvullende oplossingen die het werk van IT-medewerkers in decentrale locaties aanzienlijk vereenvoudigen zodat elke vestiging een eigen ‘IT-expert’ in huis heeft. Het resultaat is snelle, veilige en gebruiksvriendelijke draadloze netwerken en als dat nodig is, altijd technische hulp bij de hand hebben.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie