Nieuwe behuizing voor industriële applicaties

Weidmüller introduceert behuizingsconcept voor op Din-rail.

Weidmüller introduceert CH20M, een nieuw IP20 modulair behuizingssysteem voor elektronica.

De CH20M is geschikt voor elektronica op printplaat en kan worden toegepast in besturingskasten en distributiesystemen. De behuizingen worden op een TS 35 DIN-rail geklikt.

Veelzijdig, schaalbaar en kostenbesparend

CH20M betekent ‘Component Housing IP20 Modular’ en is een efficiënt en innovatief ontwerp dat makkelijk toepasbaar is in productie en applicaties. Deze nieuwe behuizing combineert standaardisatie met veelzijdigheid. Weidmüller’s modulaire behuizingssysteem heeft een hoge mate van flexibiliteit voor een individueel design met standaard componenten.

Behuizing

De schaalbaarheid van de behuizingen komt naar voren in de breedte. Op dit moment is er naast een 6 mm SlimLine behuizing een 22,5 mm versie. De serie wordt in de toekomst verder uitgebreid met andere uitvoeringen.
De 22,5 mm versie heeft niet alleen genoeg ruimte voor de elektronica, maar biedt ook ruimte voor een display. De SlimLine behuizing heeft 4 aansluitniveaus met in totaal 8 verbindingen. De 22,5 mm versie heeft 3 niveaus met elk een uitwerpinrichting zodat de connectoren eenvoudig losgekoppeld kunnen worden. De behuizingen zijn ontworpen voor industrieel gebruik.

 
De optioneel beschikbare pin header is geschikt voor SMT/THR reflow technologie en kan worden geleverd in verpakkingen die geschikt zijn voor 'pick en place' machines. De beschikbare ruimte op de printplaat is 7400 mm² en is daarmee ruim gedimensioneerd. De CH20M behuizing heeft het grote voordeel dat deze exact kan worden aangepast op de applicatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie