Schouderbreed doucheplezier

Hansgrohe Raindance E AIR hoofddouches leveren bijzondere douche-ervaring.

De nieuwe Raindance E AIR hoofddouches van Hansgrohe, ontwikkeld in samenwerking met Phoenix Design, vallen niet alleen op door hun grootte, ze hebben ook een opvallend ontwerp.

Bij de ontwikkeling van de Raindance E AIR hoofddouches is vooral gekeken naar de gebruiker. De rechthoekige vorm van de hoofddouche is ergonomisch ontworpen om te passen bij de vorm van de schouders. Het water stroomt over de volledige lichaamsbreedte.
De hoofddouche is leverbaar in diverse afmetingen: van een comfortabele 251 x 151 mm tot een luxueuze 430 x 220 mm waarbij twee straalsoorten mogelijk zijn.

Twee straalsoorten

De hoofddouche biedt twee straalsoorten: de bekende RainAIR straal en de RainFlow (waterval) straal - type Raindance E 420 AIR 2jet. De techniek die in de muur verwerkt zit, de iBox universal van Hansgrohe, maakt dit mogelijk.

Laag waterverbruik

Alle Raindance E AIR douches zijn voorzien van de Hansgrohe AirPower technologie die tijdens het douchen lucht bij het water mengt zodat er minder water nodig is.
De QuickClean anti-kalkfunctie zorgt dat kalk minder grip krijgt op de hoofddouche. De siliconen straalopeningen verhinderen dat kalk zich kan hechten. Kalk- en vuildeeltjes kunnen eenvoudig verwijderd worden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie