Installatiebeheer op afstand

Beheersysteem Opera is volgens gebruikers en installateurs een ‘verslavend goed product’.

Het Nice Opera systeem is een geavanceerd beheersysteem voor het aansturen en beheren van geautomatiseerde poorten, garage- en industriedeuren, slagboominstallaties, rolluiken, zonweringen, jaloezieën, irrigatie- en verlichtingssystemen zowel ter plaatse als online.

 
Mauriks introduceert een uniek systeem dat het mogelijk maakt om op afstand installaties te programmeren, te besturen en te controleren.

Besparing op kosten en tijd

Met de producten binnen de ‘Nice Opera’-lijn is het snel en eenvoudig voor installateurs en gebruikers geautomatiseerde systemen voor gebouwen en terreinen met elkaar te integreren en via één besturingsysteem uiteindelijk te beheren.

Kenmerken
  • geen specifieke procedure voor elk product;
  • één programmeermodus met intuïtieve menu’s, zonder dat men de instructies hoeft te raadplegen;
  • mogelijkheid om met de T4 module een netwerk van inrichtingen te creëren;
  • beheer ter plaatse met de O-View besturingseenheid;
  • online beheer op afstand dankzij de Bluetooth of GSM module;
  • online in kaart brengen van storingen en bewaking van automatisering.
Gemak, luxe en vrijheid voor een veilige omgeving.

De toegangstechniek van Mauriks sluit naadloos aan op het ontwerp en de inrichting van particuliere woningen, bedrijfspanden en terreinen. Mauriks voorziet als geen ander in ‘state of the art’ toegangscontrole- en beveiligingssystemen voor poorten en terreinen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie