Douchewandserie voor elke leeftijdsgroep

Bella Vita Nova is een veelzijdige douchewandserie voor elke situatie en levensfase.

Comfort en functionaliteit gebaseerd op de leeftijd van de gebruiker worden steeds belangrijker als het om de inrichting van de badkamer gaat.

Vanuit die behoefte ontwikkelde Duscholux een veelzijdige nieuwe serie met actueel design voor alle leeftijden en elke situatie: de Bella Vita Nova douchewanden.

Veelzijdig

De Bella Vita Nova serie bestaat uit diverse modellen en functionaliteiten, zoals lichte en ver te openen draai-, schuif-, pendel- en glijdvouwdeuren. Kenmerkend zijn de lichte bediening en de ruime, vrije instap zonder profiel op de vloer. Met de toegepaste hefscharnieren en de vele modellen en mogelijkheden biedt Bella Vita Nova een oplossing voor vrijwel elke inbouwsituatie.

De doorlopende greeplijsten bij de glijdvouw- en schuifdeurmodellen zorgen voor een stevige grip voor veilig openen en sluiten. De heldere, strakke profielen met licht afgeronde hoeken zorgen voor een tijdloos aantrekkelijke uitstraling.

De douchewanden kunnen direct op de tegelvloer, op een ultraplatte Free Base douchebak of op een conventionele douchebak worden gemonteerd. De gladde glazen oppervlakken en de gereduceerde profielen zorgen voor eenvoudig onderhoudsgemak.

Kenmerken
  • complete douchewandserie voor alle leeftijdsgroepen en elke ruimtesituatie;
  • serie geactualiseerd en geoptimaliseerd;
  • hedendaags design, gemaakt voor comfort en functionaliteit;
  • gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie