Laptop veilig opgeborgen

Reskal SE-L inbraakwerende kluis biedt ruimte voor laptop.

Het nieuwste model in het Reskal assortiment houdt rekening met de toenemende behoefte een laptop veilig op te bergen.

Hoe vaak ligt een laptop niet ergens onbeveiligd en zichtbaar in huis? Vele compacte kluizen zijn ongeschikt voor het opbergen van een laptop gezien het feit dat ze gewoonweg niet diep genoeg zijn. De Reskal SE-L inbraakwerende laptop kluis is compact maar biedt tevens voldoende diepte voor het opbergen van de meeste laptops.

Kenmerken
  • inhoud en gewicht resp. 25 liter en 12 kg;
  • uitwendige afmeting: 190x430x370 mm;
  • inwendige afmeting: 185x425x320 mm.

Het elektronisch slot kan eenvoudig worden ingesteld en indien nodig kan de kluis met de reservesleutel worden geopend. De twee horizontaal bewegende sluitbouten hebben een doorsnede van 17 mm en bieden een goede beveiliging. Om te voorkomen dat de kluis in zijn geheel wordt meegenomen, kan deze worden bevestigd aan de vloer of muur met bijgeleverde bevestigingsmaterialen. De bodemplaat is voorzien van bekleding zodat beschadiging van de inhoud gewaarborgd is.

Zakelijk gebruik

Hotels kunnen met de Reskal SE-L laptop kluis beter voldoen aan de wensen van hun zakelijke gasten. Vele reizigers nemen een laptop mee tijdens het verblijf in een hotel. Vaak zijn de hotelkluisjes te klein om de laptop in op te bergen waardoor jaarlijks veel laptops worden gestolen uit hotelkamers. De Reskal SE-L inbraakwerende laptop kluis biedt gasten de mogelijkheid de laptop en andere waardevolle spullen veilig op te bergen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie