Blikvangers rond wastafel en toilet

Nieuwe badkameraccessoires als blikvangers voor projecten.

EMCO bad brengt met emcopolo een nieuwe serie accessoires rond wastafel, toilet en ligbad op de markt.

De fabrikant breidt hiermee zijn omvangrijk assortiment uit met een verscheidenheid aan producten, die in het bijzonder de vraag naar moderner en comfortabeler baden voor projecten invult. De nieuwe serie accessoires verbinden duurzame functionaliteit met bijhorend stijlvol design en bieden de architect, investeerder en projectontwikkelaar de ideale prijs kwaliteitsverhouding.
De verschillende onderdelen uit de serie kenmerken zich door verchroomde materialen zoals de bijhorende wandrozetten. Volgens de fabrikant ontstaat voor projecten, met nagenoeg alle bekende kraanfabrikanten, een samenhangend en harmonieus totaalbeeld.

Uitgebreide accessoires

Bij het uitzoeken en samenstellen van de badkameraccessoires heeft de klant keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen. Op deze manier kan er voor elke toepassing en prijsniveau een passend alternatief gevonden worden.
Zo zijn de glashouder, dubbele glashouder, zeepdispenser en zeepschaal met onderdelen uit kristalglas of hoogwaardige kunststof verkrijgbaar. De borstelhouder is leverbaar in twee varianten: enerzijds met een beker uit gesatineerd kristalglas en chroom borstelsteel, anderzijds met een prijsvriendelijker alternatief uit wit kunststof. De papierrolhouder is leverbaar in drie uitvoeringen, een reserverolhouder, handdoekhouder, handdoekring, badhanddoekhouder in twee lengten. De drie verschillende mantelhaken en een badgreep completeren de uitgebreide accessoireserie.

Kenmerken
  • onderhoudsvriendelijk; 
  • langdurige werking ook bij intensief gebruik; 
  • uitgebreid aanbod aan wisseldelen; 
  • goede prijs kwaliteitsverhouding; 
  • leverbaar in verschillende materialen en uitvoeringen.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie