Brievenbusklep met sparing

Vankan levert brievenbussen met aparte sparing voor stickers.

[advertorial]

Vankan levert een creatieve oplossing voor het bestikkeren van brievenbuskleppen.

De bekende JA-NEE of NEE-NEE stickers zijn een doorn in het oog van de medewerkers van de postkastenfabrikant.

Nadat een mooie brievenbusunit is geïnstalleerd, wordt deze vaak na niet al te lange tijd volgeplakt met deze stickers. En niet netjes allemaal op dezelfde plek, maar vaak op verschillende plaatsen, soms doormidden geknipt, etc. Kortom, een rommeltje om te zien.

Nu levert Vankan daar de oplossing voor: een sparing in de briefklep waar een JA-NEE plaatje in geplaatst kan worden. Op deze manier blijft de unit er verzorgd uitzien. Mensen die geen JA-NEE plaatje willen, omdat ze wel alle reclamefolders willen ontvangen kunnen het zwarte plaatje omgedraaid in de sparing plaatsen.
Gaat een bewoner met vakantie, dan kan hij alsnog het plaatje omdraaien zodat hij in zijn vakantie geen folders ontvangt. Zo hoef je geen nieuwe sticker te plakken en de andere er weer af te peuteren. Simpel het plaatje omdraaien is voldoende.

Naamplaatje

Uiteraard is de sparing ook geschikt voor het plaatsen van een naamplaatje. Het is zelfs mogelijk om 2 sparingen in de briefklep te maken zodat in de één een naamplaatje kan en in de andere de JA-NEE of NEE-NEE sticker.

Een goedkopere oplossing is om in de briefklep een dunne diamand gravering te maken met de tekst: ‘hier uw sticker’. Bewoners kunnen dan, als ze een sticker willen plaatsen, dat op die plek doen. Zo blijft de eenheid behouden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie