Breedveld als eerste VCA, ISO 9001 én 14001 gecertificeerd

Breedveld levert gecertificeerde mobiele wandsystemen.

In juli 2009 was BREEDVELD de eerste speler in de markt van mobiele wandsystemen die zijn VCA- en ISO-certificeringen compleet heeft. Met het verkrijgen van de certificaten, bewijst BREEDVELD mobiele wandsystemen letterlijk dat het zijn bedrijfs-, kwaliteits- en milieubeleid op orde heeft.


ISO 9001 : 2008

Met de ISO 9001-certificering toont BREEDVELD aan dat het zijn management- en kwaliteitsbeleid volledig voor elkaar heeft. Wat wil zeggen dat het totale bedrijfsproces, inclusief kwaliteitsbeleid, volledig gedocumenteerd en gecommuniceerd is.


ISO 14001 : 2004

Ook het Milieumanagementsysteem van BREEDVELD is aan een externe analyse onderworpen. De ISO 14001-certificering geeft aan dat BREEDVELD op structureel verantwoorde wijze met zijn milieubeleid omgaat.


VCA 2008/05

Het VCA-certificaat staat letterlijk voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. De bijbehorende twee sterren maken BREEDVELD tot een extra aantrekkelijke samenwerkingspartner voor gerenommeerde opdrachtgevers, omdat het bedrijf hiermee bewijst dat het ook als hoofdaannemer zijn kwaliteit bewezen heeft.


Constante aandacht voor innovatie

Al sinds de oprichting is kwaliteit het paradepaardje van BREEDVELD. Dat is tevens de reden waarom het bedrijf tot op heden een constante groei heeft door kunnen maken. BREEDVELD werkt dan ook continu aan product- en creativiteitsontwikkeling. Het bedrijf produceert en levert mobiele paneel- glas- en schuifwandoplossingen voor de utiliteitsbouw, school- en hotelsector. Overal waar eisen worden gesteld aan flexibele ruimteverdeling, esthetiek of multifunctionaliteit is BREEDVELD hét aanspreekpunt.


 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie