Lips Zorgslot in de spotlight

LIPS introduceert innovatieve deuroplossingen op beurs Elektrotechniek 2009.

[advertorial] Het Lips Zorgslot van Assa Abloy Nederland (Lips en Vema) is een dubbelzijdig gecontroleerd elektromechanisch slot dat eenvoudig zonder ingewikkelde aanpassingen een standaard DIN-slot in de deur kan vervangen.

Het slot inclusief deurbeslag is naar aanleiding van specifieke vragen uit de markt ontwikkeld en bestemd voor ruimtes die moeten kunnen worden afgesloten door de verpleging, maar waar tevens behoefte is aan een privacyfunctie vanuit de patiƫnt gezien.

Werking

Het aluminium en RVS beslag is in diverse varianten verkrijgbaar. Bij het standaardbeslag bevindt zich aan beide zijden van de deur een deurkruk. Aan de buitenzijde (verplegerzijde) is naast een cilinderuitsparing een eenvoudige led aanwezig die, afhankelijk van de situatie, groen, oranje of rood brandt.
Het Zorgslot biedt oplossing voor zorginstellingen om hun patiƫnten privacy te gunnen, maar daarbij wel de controle willen houden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het LIPS Zorgslot of andere elektromechanische vergrendelingsoplossingen?

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie