Falco stelt fiets centraal

Falco levert fietsvriendelijke producten.

De nieuwe Suretown Pollux van Falco is een multifunctionele parkeerpaal, annex markeerder, annex bewegwijzering. Volgens de fabrikant helemaal volgens de trend.

Fietsen is de trend. De Suretown Pollux is geschikt paden te markeren en kan met gekleurde lichten ook de weg wijzen. Het product bestaat uit composiet en is volledig recyclebaar. Bovendien is er ruimte voor een LED-licht. Deze zijn duurzaam en leverbaar in diverse kleuren. Eventueel kan door de gaten een fietsslot of een stang worden geplaatst om een fiets vast te zetten.

Pomp

De FalcoAir fietspomp is speciaal ontworpen voor de openbare ruimte. Het is een robuuste en solide fietspomp, bestand tegen vandalisme en onderhoudsarm. De fietspomp is gemaakt van 2 mm dik aluminium met een hoogwaardige coating. Een industriƫle compressor (110/230 W) stuurt de FalcoAir aan met een laag geluidsniveau van 40 dB. De behuizing van de compressor heeft een verborgen luchttoevoer en openingen voor afvoer van (regen)water.

Elektrisch

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets. De FalcoIon is speciaal daarvoor gemaakt. Het is een fietsenstalling met een stopcontact om de fiets tussentijds op te laden. De fietser kan daardoor langere afstanden afleggen.

Teller

Falco heeft daarnaast ook een fietsenteller ontwikkeld die bijhoudt hoeveel fietsers passeren.  Handig om te registreren hoeveel fietsers op welke tijdstippen op het betreffende pad zijn en hoe lang ze over de rit doen. Volgens de fabrikant kan met het product een verkeersinformatie voor fietsers worden gemaakt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie