Barrière voorkomt aanrijding en schade

Nieuwe ‘valbeveiliging’ voor heftrucks en palletwagens.

Hörmann Forktruck Barrier (HFB) is de nieuwste beveiliging van de marktleider tegen (deur)schade en persoonlijke ongevallen in docklevellers.

Vier massief stalen pennen vormen de fysieke barrière voor vorkheftrucks en palletwagens. Aanrijdingen met de laaddeur of het onbedoeld van het laadperron afrijden, behoren hiermee tot het verleden.
De HFB draagt bij aan veilig en efficiënt werken. Verstoringen van de goederenstroom, hoge reparatiekosten en vervelende ongevallen worden door de HFB voorkomen.

Hydraulische hindernis

Bij een gesloten laaddeur steken de vier pennen 195 mm hoog boven de vloer van de dockleveller uit. De pennen worden hydraulisch geheven en neergelaten. De HFB is gekoppeld aan de deurbesturing. Zodra de deur opengaat worden de pennen neergelaten.

Ook voor open laadperron

De HFB is niet alleen te koppelen aan de deurbesturing. Ook bij een open laadperron biedt het systeem voordelen. Zo wordt het onbedoeld van het perron afrijden verhinderd. De HFB is vanaf deze zomer verkrijgbaar via Hörmann Nederland, wereldwijd marktleider op het gebied van deuren en toegangen. Ook in logistiek.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie