Scratch schoonlooptapijt vangt 'eerste klappen' op

EMCO introduceert nieuwe serie schoonlooptapijt.

De nieuwe serie Scratch schoonlooptapijten van EMCO vangt ruim 90% vuil op en heeft een perfecte vochtopname dankzij de vernieuwde materiaalsamenstelling.

De achterliggende vloerbedekking, parket of natuursteen behouden zo veel mogelijk hun waarde en zijn zo veiliggesteld tegen verdere vuilbelasting. Door te investeren in deze schoonlooptapijten kan een kostenbesparing tot 65% op de reinigingskosten worden gerealiseerd.

De serie Scratch is één van de zes series van de omvangrijke range schoonlooptapijten die EMCO dit jaar heeft geïntroduceerd. In het ontwerp van de nieuwe serie Scratch zitten fraaie profieldessins die deze schoonlooptapijten een bijzonder uiterlijk geven. De consument heeft keuze uit vijf ingetogen kleurcombinaties, zodat het schoonlooptapijt harmonieus aan te passen is aan de overige ruimtekleuren.

Intensieve vuilbelasting

Het poolmateriaal van de serie SCRATCH is van zwaar getuft velours dat prima is opgewassen tegen de intensieve vuil- en vochtbelastingen. Dankzij de structuur, het type garen en de kleurstelling zijn de verzamelde vuilpartikels onzichtbaar. Het vuil laat zich tijdens reiniging moeiteloos verwijderen.

Kenmerken
  • hoge comfortwaarde; 
  • geschikt voor projectvloeren en trappen; 
  • duurzaam, antistatisch, warmte- en waterdoorlatend, geluidabsorberend en moeilijk ontvlambaar.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie