Multifunctionele verlichte legplank

EMCO heeft de serie badkameraccessoires emcoliaison uitgebreid.

De serie badkameraccessoires emcoliaison, een combinatie van modern design en functionaliteit, is uitgebreid.

De noviteiten zijn individuele onderdelen voor directe wandmontage en functionele accessoires voor het relingsysteem.
De karakteristieke kenmerken van emcoliaison zijn een brede chroomkleurige metalen band en hoekige profielen, die te combineren zijn met diverse kraanmodellen. De badkameraccessoires kunnen op diverse manieren bevestigd worden: als afzonderlijke componenten direct aan een muur (Solisten), in een rechthoekig metalen frame (reling) of als individuele componenten aan een metalen band (galerie). Ontwerpers en consumenten hebben bij zowel het reling- als het galeriesysteem de mogelijkheid allerlei combinaties te variëren.

Solisten

Voor het systeem ‘solisten’ heeft EMCO o.a. een multifunctionele verlichte legplank ontwikkeld, die tegelijkertijd dienst doet als opbergruimte en verlichting. Het element is leverbaar in twee breedten en kan uitgerust worden met twee energiebesparende T5-lampen. Een gelijkmatige niet reflecterende lichtverdeling wordt verkregen door satijnacryl panelen aan de boven- en onderzijde. Bij installatie boven een wastafel komt het element zeer goed tot uiting, omdat zowel de waszone als de benodigdheden verlicht worden. Deze noviteit is vooral geschikt voor het gebruik als stijlverlichting en kan, naar keuze, horizontaal of verticaal geplaatst worden.
Daarnaast introduceert EMCO een handdoekenrek en een dubbele handdoekhouder en is voor het relingsysteem zelfs zes nieuwe accessoires ontwikkeld.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie