Weerbestendige glasfolie voor buitentoepassing

Bekaert Specialty Films LLC levert twee nieuwe buitenfolies (OSW) van Solar Gard speciaal ontwikkeld voor externe installaties.

De nieuwe buitenfolie van Solar Gard opent tal van mogelijkheden voor eigenaars van gebouwen met gelaagd glas (veiligheidsglas), gewapend glas of glas met een lage emissiviteit (low-e) en andere glasgevels met groot oppervlak.


Tot op heden was dit type vensters ongeschikt voor traditionele glasfolie die aan de binnenzijde wordt aangebracht omwille van enerzijds de soms beperkte toegang en anderzijds door de fysieke eigenschappen van het glas zelf.

Twee tinten

De 50 micron (2 Mil) folies in de Solar Gard Sentinel serie zijn leverbaar in twee tinten: Solar Gard SentinelTM Silver 20 en Silver 35. Omdat beide films worden geïnstalleerd aan de buitenkant van het glas blokkeren ze de warmte van buitenuit wat ook het risico op glasbreuk vermindert, een niet te onderschatten risico voor gebouwen met grote verticale of hellende glazen oppervlakten.

Voordelen
  • tegenhouden van schadelijke UV-straling (verkleuring);
  • voorkomt verblinding (schittering) dankzij lage Zichtbaar Licht Transmissie (VLT);
  • weerkaatsing zonnewarmte en dus minder gebruikt van airconditioning;
  • energiebesparing (minder gebruik van airconditioning);
  • eenvoudig onderhoud;
  • garantie van 5 jaar op verticale oppervlakken en 2 jaar op hellende oppervlakken.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie