Ambachtelijke toiletzitting

Opalion is een exculsieve toiletbril gemaakt van diverse houtsoorten.

Met de toiletzitting Opalion hebben bezitters een exclusieve toiletbril in huis.

De zitting van Pressalit is een opmerkelijk staaltje exclusiviteit: elke toiletzitting is uniek gemaakt door de beste houtbewerkers uit Denemarken. Om de exclusiviteit van de zitting aan te geven hebben de makers hem vernoemd naar de bekende edelsteen.
Het is niet zozeer de naam die zorgt voor exclusiviteit maar eerder de stukken hout, gekozen op basis van hun kleur en textuur die zorgen dat elke zitting een unieke afwerking krijgt. De speciale afwerking zorgt voor een gladde zitting in walnoten- kersen- of eikenhout. Het ontwerp van de zitting is elegant door de vele rondingen, waarbij het deksel de zitting omhult.

Special systeem

De Opalion is de eerste houten zitting van Pressalit die is uitgerust met soft-close en lift-off techniek. Een speciaal systeem zorgt ervoor dat het deksel geruisloos op de zitting sluit. De lift-off techniek maakt het eenvoudig om de zitting te verwijderen van de toiletpot voor eenvoudig schoonmaken.

Kenmerken
  • exclusieve toiletzitting van Pressalit;
  • verkrijgbaar in walnoot, kers of eiken;
  • unieke afwerking voor unieke toiletzitting;
  • softclose en lift-off systeem.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie