Compacte warmtepomp

De nieuwe warmtepompen van RHOSS zijn met name geschikt voor het verwarmen en koelen van kleine tot middelgrote gebouwen.

De nieuwe warmtepompen van RHOSS zijn met name geschikt voor het verwarmen en koelen van kleine tot middelgrote gebouwen.

De THAE serie omvat drie typen met een verwarmingscapaciteit van 9,1 tot 19,5 kW en een koelvermogen van 8,5 tot 15,5 kW. De units zijn door hun geringe afmeting makkelijk te plaatsen, zonder dat wordt ingeboet aan capaciteit. 
De warmtepomp is geschikt voor buitenluchttemperaturen tot -15 graden C en levert warm water tot 60 graden C. Daardoor is de pomp geschikt voor stralingssystemen met ventiel- en radiatorconvectoren. De luchtzijdige warmtewisselaar is afgewerkt met waterafstotende lamellen voor een lange levensduur. RHOSS levert de warmtepompen standaard in een low noise uitvoering en met een softstarter. Als koudemiddel is gekozen voor het milieuvriendelijker R407C.

Accessoires

De pompen zijn leverbaar met veel optionele accessoires, waaronder een modern GSM modem voor besturing op afstand. Met seriële omvormers en een seriële CAN-bus is het systeem bovendien te koppelen aan een centraal besturingssysteem. Ook kan een waterfilter en extern display worden bijbesteld. De pompen zijn leverbaar in drie varianten: zonder pomp en voorraadvat, met pompgroep en een uitvoering met pomp en voorraadtank.

Kenmerken
  • uitvoeringen in 400V en 230V;
  • glijdende temperatuurregeling door analoog signaal;
  • twee vaste digitaal ingestelde temperaturen;
  • leverbaar in drie uitvoeringen met veel accessoires.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie