Lijmschuim voor wandsystemen

Faayfoam is een nieuw monatageproduct voor Faay wandsystemen. De verwerking gaat sneller en schoner dan andere wijzen van lijmen.

Faay Vianen heeft sinds kort een nieuw montageproduct voor haar wandsystemen, Faayfoam. Dit product is ontwikkeld omdat in veel gevallen het schroeven dan wel spijkerschieten van houten regels voor de Faay-wanden op (steenachtige) vloeren en muren niet mo

Het is een ééncomponent-lijmschuim en vooral geschikt voor het monteren van houten regels op (steenachtige) vloeren en muren. Ook W'all-in-One PG isolatiepanelen kunnen rechtstreeks bevestigd worden op steenachtige muren/wanden.


Extra versteviging


Bovendien is het mogelijk Faayfoam te gebruiken voor het onderling verbinden van Faay-panelen als deze demontabel moeten blijven. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval in de showroom- en de unitbouw. Puntsgewijs aangebrachte Faayfoam zorgt voor extra versteviging van demontabele Faay-wanden.


Kenmerken


  • 1-component vochtuithardende polyurethaan;
  • lijmschuim heeft open tijd van 10 minuten;
  • binnen 30 tot 40 minuten uitgehard;
  • bestand tegen verrotting, hitte, water en veel chemische stoffen;
  • verwerking gaat snel en schoon.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie