Regenbui in de douchecel

Grohe breidt de Rainshower-serie uit met drie nieuwe regendouches met een zeer opvallend design.

GROHE breidt de Rainshower-serie uit met drie nieuwe regendouches met een zeer opvallend design.

Met de Icon, Eco en Solo kiest Grohe voor een opvallende nieuwe trend in de douchekoppen. De koppen zijn verkrijgbaar in een opvallende groen-witte kleurencombinatie. Is dat iets te veel van het goede, dan zijn de koppen ook leverbaar in chroom met grijs. Een regendouche heeft een zachte straal met veel druppels, als een regenbui. Door de opvallende vormen en kleuren is de lijn uitstekend geschikt voor mensen die iets nieuws willen in de badkamer.

Icon, Solo, Eco

De Icon (hier afgebeeld) heeft een unieke ringvormige douchekop. De uitstroomopeningen zijn echter wel zo afgesteld dat er geen gaten ontstaan in de waterstraal. De Solo is met een douchekop van 145 mm extra breed, terwijl de Eco een ovalen vorm heeft gekregen. Die sluit precies aan bij het menselijk lichaam, dat van boven gezien ook min of meer ovaal is.

Waterbesparing

De Icon en Solo hebben een pauzeknop. De knop zet bijna al het water stop, maar voorkomt dat de temperatuur verandert. De Eco is voorzien van een waterbesparende functie, waarbij men 30% bespaart bij hetzelfde aantal sproeigaten. Het comfort blijft hierbij behouden. De apart verkrijgbare glijstangsets hebben verschuifbare ophangpunten, waardoor ze over bestaande gaten kunnen worden gemonteerd. De glijstang is leverbaar in een chromen uitvoering.

Kenmerken:
  • ovale, extra grote ronde of ringvormige douchekop;
  • waterbesparing bij zelfde aantal sproeigaten;
  • langdurig glanzende chroomlaag;
  • SpeedClean-systeem voor zelf kal verwijderen;
  • zachte regendruppels.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie