Ruimtebesparende voeding

De Trio Power UPS van Phoenix Contact is een ruimtebesparende voeding en noodstroomvoorziening in één.

De Trio Power UPS van Phoenix Contact is een ruimtebesparenden voeding en noodstroomvoorziening in één.

Het systeem is speciaal gemaakt voor de voeding van industriële PC's, bijvoorbeeld in serverparken. De Trio Power bespaart ruimte doordat de voeding en de UPS in dezelfde compacte behuizing zitten.

Uitval

De voeding levert een spanning van 24 volt bij 5 ampère. Indien het AC-net uitvalt kan de PC met de ingebouwde noodstroomvoorziening nog tot drie uur door blijven werken, afhankelijk van de gebruikte accu's. Voor stroomonderbrekingen die langer duren bevat het systeem een PC-mode. Die is in staat om de PC, als de spanning weer terug is, zelfstandig op te starten. In kritieke bedrijfsprocessen scheelt dit tijd ten opzichte van een handmatige herstart.

Serie

De Trio Power is zowel serie als parallel te schakelen. In het laatste geval zorgt de schakeling voor een hogere buffertijd. De unit is beschermd volgens klasse IP20 en kent een ruime bedrijfstemperatuur van -25 tot 70 graden Celsius. De unit kan zowel aan een speciale rail als aan de muur worden bevestigd. Daarnaast voldoet de voeding/UPS aan onder meer de volgende normen: EN50081-2 (stooremissie), EN60950 (elektrische veiligheid), IEC61709 (MTBF).

Kenmerken:
  • afmetringen (hxbxd): 130x60x118 mm;
  • gewicht: 1,1 kg;
  • ingangsspanning: 110 - 240 VAC;
  • stroomopname: 1,35 A (bij 230 VAC);
  • beveiligingsschakeling: varistor;
  • bereik uitgangsspanning: 22,5 - 29,5 DC (regelbaar);
  • maximale luchtvochtigheid bij bedrijf: 95% relatief.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie