Stormvaste harmonicatunnels

VLP levert inschuifbare harmonicatunnels voor plekken en situaties waar een driedimensionale afsluiting nodig is.

VLP levert inschuifbare harmonicatunnels voor plekken en situaties waar een driedimensionale afsluiting nodig is.

Met deze tunneltenten ontstaat een dichte cabine, die de verspreiding van stof, vonken, geluid, stank en vocht voorkomt. De opvouwbare tunnels zijn multifunctioneel inzetbaar, zowel in een gebouw als buiten (stormvast).

Diverse uitvoeringen

De tunnels zijn leverbaar met aluminium of stalen overspanningsbogen. Bij aluminium is de overspanning maximaal 12 m en de vrije doorrijhoogte maximaal 5 m. Bij de stalen uitvoering is dat respectievelijk 24 m en 7,5 m. De tunnels met stalen bogen kunnen in een vaste vak (1,60 m) voorzien worden van motoren die de wielen aandrijven om het in- en uitschuiven van de tunnels te vereenvoudigen.
De harmonicatunnels zijn in principe in elke gewenste lengte leverbaar. De aluminium uitvoering is in een kleiner pakket op te vouwen: een tunnel van 10 m lengte is tot 1 m opvouwbaar. Bij de stalen uitvoering is door de vaste vakken het opgevouwen pakket groter.

Veelzijdig toepasbaar

De harmonicatunnels kunnen geleverd worden met een stormvaste rail waar de kogellagerwielen in rijden. De tunnel is ook als vaste tent te leveren. Hierbij zijn de scharen vervangen door vaste verbindingsbalken. Tevens zijn er deuren en vensters in te zetten.
De harmonicatunnels zijn voor verschillende doeleinden bruikbaar: van werktent tot quarantaineruimte die voldoet aan de fytosanitaire eisen. Het is ook uitstekend toepasbaar bij asbestverwijdering, waardoor er één gesloten ruimte tussen gebouw en container ontstaat. Tunnels met een aflopende dak (normaal is nokje in tunneldak) zijn ook eenzijdig tegen een gebouw aan te zetten.
Afhankelijk van de toepassing kan de klant verschillende doeken kiezen: vrachtwagenzeil (pvc met polyester weefselinlage), gaasdoek, isolerend doek met foamrug, vlamwerend doek voor hittebestendige situaties, geluidwerende en 100% lichtdicht doeken.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie