Wetroom vloer en wandbekleding

Armstrong breidt collectie vloer- en wandbekleding uit.

Armstrong introduceert de Vinyl Wetroom collectie.

De Wetroom collectie omvat vloer- en wandbekleding met bijpassende randen die geschikt is voor het bekleden van natte of vochtige ruimtes. De frisse kleuren en patronen bieden een verscheidenheid aan combinatiemogelijkheden.

Safeguard Spa

Compleet nieuw is Safeguard Spa. Deze vloerbedekking biedt met ingestrooide kwartsdeeltjes en een getextureerd oppervlak een verbeterde slipweerstand van R10. De 2 mm dikke vloerbedekking is zelfs anti slip wanneer het nat is. Leverbaar in 6 verschillende kleuren.

Waterelite

Waterelite is leverbaar in 4 verschillende patronen. Deze bekleding is 1,5 mm dik, inclusief de beschermingslaag van 0,2 mm. Opvallend is het Arkose patroon dat het idee geeft van keramische tegels. Het Diamond patroon heeft een hoekig, extravagant reliëf en heeft een slipweerstand van R10.

Protech

De veiligheidsvloer Protech is er voor natte ruimtes waar blootsvoets wordt gelopen of waar een hoge mate van slipweerstand vereist is. Met protech is de bouw van obstakelvrije douchegebieden mogelijk omdat de afvoerleidingen kunnen worden geïntegreerd in de vloer. De vloer is 2 mm dik, inclusief een beschermingslaag van 0,55 mm. Leverbaar in 8 verschillende kleurtonen.

Walldesign

Walldesign wandbekleding tenslotte, is leverbaar in zeven patronen en 27 kleuren. Zo is er het Style patroon met grafische, bloemrijke elementen. Dit patroon kan in zwart of rood of onopvallend in grijs of beige worden uitgevoerd. Walldesign bekleding is leverbaar per m2 met een breedte van 2 meter en heeft een totale dikte van 0,9 mm, inclusief de beschermingslaag van 0,1 mm. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie