Straat kaarsrecht met BOORD

BOORD voor tegels en straatstenen milieuvriendelijk

Met de BOORD van Techniseal kunnen randen van tegel- en straatsteenoppervlakken mooi worden afgewerkt.

Kaarsrechte lijnen of harmonieuze afrondingen zijn zo makkelijker te realiseren. Tegelijkertijd houdt de afsluiting tegels en straatstenen goed op hun plaats.

De Techniseal BOORD is vervaardigd van gerecycleerd polypropeen. Het product wordt gefabriceerd door middel van een spuitgietprocédé waardoor het duurzaam is. BOORD heeft 25 cm lange ankerpunten uit gewrongen staal die in de grond worden vastgemaakt. Deze houden alle krachten tegen waaraan tegels en straatstenen worden blootgesteld. Hierdoor is BOORD als alternatief te gebruiken voor gemetselde boorden.

Zand, grind, een dunne deklaag, de BOORD kan op diverse ondergronden worden geplaatst. Om perfecte hoeken en zuivere ronde lijnen te krijgen, volstaat het om de plastic verbindingstukken door te knippen. Daarna worden deze in de gewenste hoek in elkaar geschoven.

Op een licht belast oppervlak zoals het oppervlak van terrassen en tuinpaden, wordt BOORD rechtstreeks tegen de steen geplaatst. Vervolgens wordt BOORD in de ondergrond vastgemaakt. Voor zwaar belastte oppervlakken wordt het product op kleine afstand van en onder de tegel vastgemaakt. In dit geval wordt BOORD ook voor de tegels en straatstenen geplaatst. Voegen gebeurt nadat zowel de BOORD als de tegels of de stenen zijn geplaatst.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie