Bedrading snel aangebracht

Weidmüller heeft zijn PDL4 S productserie verbeterd.

Weidmüller introduceert driegeleider installatieterminals PDL4 S met ‘Push In'-connectiviteit.

Bedrading aanleggen bij verdeelkasttoepassingen wordt zo een stuk eenvoudiger.

Verbetering

De PDL4 S productfamilie is al een tijdje op de markt. Weidmüller heeft de details van deze installatieterminals echter veranderd. De bedradingsefficiëntie in verdeelkasttoepassingen en elektrisch installatiewerk is verbeterd; datzelfde geldt voor de bewerking van installatieterminals. Individuele aansluitblokken kunnen eenvoudig worden verwijderd uit of geïntegreerd in geïnstalleerde aansluitstrips, zelfs wanneer de rail is gemonteerd. Neutraalgeleider-uitschakelterminals zijn uitgerust met een nieuw krachtig sleepcontact. Dit garandeert een snelle en betrouwbare verbinding met de rail. Alle terminals in de productfamilie van installatieterminals zijn voorzien van een aangepast draadgeleideruiteinde.

Push-In systeem

Het ‘Push In'-aansluitsysteem is ontworpen om geleiders met massieve kern variërend in afmeting van 0,5 tot 6 mm2 en flexibele geleiders met isolatieringen van 0,5 tot 4 mm2 te accepteren. Dubbele isolatieringen van 0,5 tot 1,5 mm2 kunnen net zo eenvoudig worden aangesloten. Het ‘Push In'-systeem werkt eenvoudig en betrouwbaar.

Door gebruik te maken van de neutraalgeleider-uitschakelterminal PNT 2.5/4 en de zeven installatieterminals van de PDL4 S serie kan de gebruiker op efficiënte, veilige en betrouwbare wijze verschillende oplossingen inzetten bij verdeelkasttoepassingen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie