Easytimer klokthermostaat

Uit ontevredenheid over ingewikkelde thermostaatsystemen heeft verwarmingsfabrikant Jowitherm nu een eigen serie thermostaten op de markt gebracht.

Uit ontevredenheid over ingewikkelde thermostaatsystemen heeft verwarmingsfabrikant Jowitherm nu een eigen serie thermostaten op de markt gebracht.

De EasyTimer 32 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, afhankelijk van het gekozen verwarmingssysteem. De 32F is voor gebruik in vloerverwarmingssystemen. De temperatuursensor zit daarbij in de vloer verwerkt. De EasyTimer is ook verkrijgbaar als ruimte-thermostaat. De ET32AF is een combimodel voor toepassingen waarbij vloerverwarming de hoofdverwarming vormt.

Bedieningsgemak

De knopjes van de thermostaat zitten verscholen achter twee klepjes. Per dag zijn er 4 aan- en uitschakelmogelijkheden, die eenvoudig zijn ter programmeren. Een speciale vakantieknop zet de verwarming direct in een energiezuinige stand. Het programma kan worden aangepast op de dag, waardoor in het weekend het huis de hele dag aangenaam op temperatuur blijft. Indien handbediening is gewenst, kan het klokgedeelte worden uitgezet en is de klokthermostaat te gebruiken door middel van twee pijltjestoetsen.

Vermogen

De thermostaat is voorzien van een indicator van het opgenomen vermogen van de vloerverwarming. Middels vijf stappen is te zien hoeveel energie het kost om de vloer op temperatuur te houden. De meegeleverde sensorkabel van drie meter kan indien gewenst eenvoudig worden verlengd tot 50 meter. De thermostaat is geleverd met een duidelijke consumenten- en installatiehandleiding.

Kenmerken:
  • verschillende modellen leverbaar;
  • eenvoudige installatie en bediening;
  • temperatuurinstelling +5 ... +40 ÂșC;
  • meerdere kleuren leverbaar;
  • 230 V, 16 A;
  • beveiliging IP20;
  • dag-, nacht- en vakantiestand.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie