Gevel met uitdagende rondingen

Ronde en getrapte profielen geven extra ontwerpmogelijkheden

Kingspan heeft het assortiment wandprofielen uitgebreid met twee nieuwe profielen.

 
De KS1000 LV Louvre heeft een getrapte vorm en de KS1000 CW CurveWall heeft uitdagende ronde vormen. De nieuwe producten maken een aantrekkelijke, moderne gevel mogelijk waarin de voordelen van PIR-sandwichpanelen zijn vertegenwoordigd.

PIR (polyisocyanuraat) heeft een goede isolatiewaarde. Zo heeft een 100 mm dikke paneelplaat van het type KS1000 LV of KS1000 CW een R-waarde van 4.35 m2.K/W. Een ander voordeel van de panelen is dat ze geen CFK's of HCFK's bevatten. De luchtdichtheid van de panelen is na installatie volgens voorschrift tenminste 5m³/hr/m².

Beide paneelsystemen kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden. Daarbij worden de panelen blind bevestigd waardoor strakke, gladde lijnen ontstaan. De panelen zijn volledig te integreren met andere Kingspansystemen zoals Wall-Lite, een lichtdoorlatend wandpaneel van polycarbonaat. KS1000 LV en KS1000 CW worden geleverd in platen met een kerndikte van 45, 60, 70, 80 en 100 mm. De platen zijn toepasbaar in nieuwbouw en renovatieprojecten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie