Hoogwaardige schoonloopmatten

Emco bouwt assortiment uit tot een reinigingsysteem met 3-zones

Onder het motto "The Finishing Touch" introduceert Emco Benelux een hoogwaardig programma van schoonloopzones, die het emco-assortiment uitbouwt tot een effectief reinigingsysteem met 3-zones.

De nieuwe productgroep schoonloopzones bestaat uit zes exclusieve series, die elk ontwikkeld zijn op basis van de onderscheidende visie van emco op het gebied van design, materiaalduurzaamheid en topkwaliteit.

Twee van de zes nieuwe series zijn de MAXIMUS en MAXIMUS IMAGE. MAXIMUS is een duurzaam elastisch en slijtvast schoonlooptapijt van getuft velours met een poolgewicht van 1.000 g/m2. Dit materiaal is geschikt voor intensieve belastingen, het zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopnamecapaciteit. De serie is leverbaar in zeven uniforme- en vijf gedessineerde kleuren, zodat u een ruime kleurkeuze heeft.

De serie MAXIMUS IMAGE is van hetzelfde hoogwaardige materiaal, echter bij deze serie kunt u kiezen uit 45 heldere kleuren. Op aanvraag zijn zelfs alle pantone-kleuren leverbaar. Het bijzondere van deze serie is dat allerlei patronen, logo's en fantastische dessins in het tapijt geïntegreerd kunnen worden. Hierdoor kunnen esthetisch bijzondere ontwerpen gecreëerd worden, die bijdragen aan de juiste corporate identity van het desbetreffende bedrijf. De comfortwaarde van beide series valt in de categorie luxueus. De schoonloopzones zijn ook geschikt voor trappen en bestand tegen rolstoelen. Daarnaast antistatisch, warmtedoorlatend, geluidabsorberend en moeilijk ontvlambaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie