Nieuw serre/verandadaksysteem

Climax is de nieuwe terrasoverkapping of serre op maat

Tijdens de komende Bouw Relatiedagen in september en oktober lanceert het Belgische AG.Plastics de Climax: een nieuwe terrasoverkapping of serre op maat.

Naast de eenvoudige montage zorgt de Climax voor een mooie terrasoverkapping met kwalitatief materiaal. Behalve de Climax lanceert AG. Plastics ook de nieuwste polycarbonaat serre plaat: Primalite helder. Deze transparante kanaalplaat zorgt voor een vermindering van de infraroodstraling met als resultaat: 68% minder warmte.

De zelfdragende aluminiumprofielen worden geleverd in een complete set, met handige montagehandleiding. Ze zijn gepoederlakt, dus onderhoudsarm en duurzaam, en in alle kleuren verkrijgbaar.

Op de vernieuwde website http://www.agplastics.com/ kan de professionele gebruiker gratis het aangepaste berekeningsprogramma Climafast downloaden om snel de prijs van een terrasoverkapping met alle mogelijke opties te berekenen.

Bewezen ervaring in composiet producten

De ongeëvenaarde transparante kwaliteit van de Supercristal golfpolyester zal eveneens extra in het daglicht geplaatst worden. Maar er is meer: zowel de composietgoten Evaco, de composietlichtstraten Cintralux als de composiet dakrandprofielen Polyprofil zullen er getoond worden.

Nog meer nieuws op stand AG.Plastics

AG. Plastics pakt als eerste koepelfabrikant uit met CE-label voor de Skylux lichtkoepelproducten.  En de nieuwste energiezuinige Skylux led-verlichting wordt in primeur op de beurs getoond.

Bouw relatiedagen

De Bouw Relatiedagen zijn hèt trefpunt waar ondernemers en relaties in de bouwbranche elkaar ontmoeten met belangrijk nieuws voor de vakman. Het is allemaal te zien in Gorinchem van 9 tot 11 september en in Hardenberg van 14 tot 16 oktober. Dagelijks geopend van 14 tot 22 uur.

 

Over AG.Plastics
AG.Plastics is producent en distributeur van een uitgebreid gamma kunststofproducten voor de doe-het-zelf- en de bouwsector. Een familiale onderneming die al snel uitgroeide tot Belgisch marktleider met een stevige positie in meer dan twintig Europese landen. Met 170 medewerkers realiseert AG. Plastics vandaag 55 miljoen euro omzet.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie