Toegangscontrolesysteem

Nieuw, innovatief, uitbreidbaar communicatie- en toegangscontrolesysteem.

Mauriks Group B.V. introduceert een nieuw, innovatief, uitbreidbaar communicatie & toegangscontrole systeem.


De 2ENTRY Helios is een communicatie & toegangscontrole systeem voor deuren en poorten dat aan hoge eisen voldoet. Niet alleen wat betreft design, maar ook in toepassingsgemak en weersbestendigheid. Dit gebruikersvriendelijk deursysteem biedt tal van uitbreidingsmogelijkheden en is toepasbaar in elke omgeving voor particulier, bedrijf, instelling of overheid.

2ENTRY Helios kan op elke telefooncentrale worden aangesloten. Het uitgebreide modulaire systeem biedt een oplossing op maat voor elke gebruiker, met keuze uit besturingselementen en diverse functies. Elke module kan worden uitgebreid met kleurencamera, display of kaartlezer. Daarnaast biedt de vandalisme-bestendige-behuizing bescherming tegen vernieling.
Het systeem 2ENTRY Helios is vervaardigd uit een hoge kwaliteit roestvaststaal. Door de vlakke uitvoering is het niet noodzakelijk het systeem in te bouwen.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van het 2ENTRY communicatie- & toegangscontrole systeem zijn: communicatie en toegangscontrole in één, snelle en eenvoudige installatie, de uitgebreide mogelijkheden en het moderne design. Voor het systeem is geen extra bedrading noodzakelijk. Het systeem kan direct of later uitgebreid worden met een toetsenpaneel, codeslot, video, display voor 1.000 nummers, kaartleessysteem, extra switch en/of spraakmenu.

Werking

Er zijn vier manieren, waarop dit systeem kan worden toegepast:

  • De deurtelefoon belt het nummer van de mobiele telefoon waarmee de lijn kan worden opgenomen en de deur van over de hele wereld kan worden geopend.
  • Het systeem kan door middel van een analoge ingang op de telefooncentrale in verbinding worden gesteld met de deurtelefoon.
  • Koppelen aan het publieke telefoonnetwerk: als de deurtelefoon gaat, kan de gebruiker deze beantwoorden en openen via een willekeurige aangesloten telefoon.
  • Tenslotte is het mogelijk om het systeem aan te sluiten op elke centrale met een VoIP interface.

Meer weten over de 2ENTRY Helios?

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie