Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Mavotrans B.V. uit Zoetermeer biedt een veelzijdig assortiment voor bouw, infra en akoestiek. Door een jarenlange ervaring in advisering en toelevering worden duurzame en praktijkgerichte oplossingen geboden voor de Nederlandse bouwindustrie. Naast een snelle en betrouwbare levering kunt u rekening op een dienstverlenende en ondersteunende service.

Contactgegevens

Mavotrans
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
Nederland

Bedrijf

Een snelle levering aan de klant is een van de belangrijkste drijfveren van Mavotrans B.V. Een snelle levering kan plaatsvinden omdat de producten veelal uit voorraad geleverd worden. Een expeditie netwerk zorgt vervolgens voor de snelst mogelijke levering door heel Nederland. Dagelijks worden de producten direct op het werk afgeleverd.

 
Het complete productenprogramma van Mavotrans B.V. kan ingezet worden van ruwbouw tot afbouw. Als one-stop-shop leverancier biedt Mavotrans B.V. naast een uitgebreid assortiment tevens een hoge mate van servicegerichtheid. De technische adviseurs met vakkennis en ervaring geven advies en begeleiding op de werkvloer. Daarnaast staat een telefoonteam stand-by. Zij nemen niet alleen de bestellingen aan, maar verstrekken tevens ook technische informatie, adviseren en beantwoorden vragen van klanten. Het kennisniveau van de medewerkers wordt voortdurend op een hoog niveau gehouden.

Leveringsprogramma

 • Betonkoppelsystemen
  Stekkenbakken, Demu stekankers en –einden, gripkoppeling, dwarskrachtdeuvels.
 • Gevels en metselwerk
  Metselwerkwapening, wandankers, spouwankers, isolatiebevestiging, stelsteun voor metselprofielen,  metselwerk toebehoren.
 • Wapeningsafstandhouders
  Afstandhouders uit kunststof; kunststof/staal; vezelbeton; beton.
 • Bekisting en toebehoren
  Centermaterialen, bekistingsafstandhouders, verloren bekisting, randbekisting, hulpmaterialen voor stortnaden, sparinghulpmiddelen, hulpmaterialen voor betonbouw.
 • Waterkerende materialen
  Waterkerende stortonderbreking, voegenbanden, krimpvoegafdichting, waterkerende kimaansluiting, waterdichte doorvoeren.
 • Hijsen en bevestigen
  Hijsmiddelen, bevestigingsankers, ankerrail, hoekankers, kozijnstelbeugel.
 • Oplegmaterialen
  Oplegvilt, oplegrubber, glijopleggingen, akoestische oplegmaterialen,  thermische onderbreking.
 • Afdichtingstechniek
  Compressieband, geslotencellig schuimband, brandwerende oplossingen, afdichtingstapes, loodvervanger, vochtkerende folie, lateislabben.
 • Dilatatieprofielen
  Dilatatieprofielen normaal tot zwaar belastbaar, dilatatieprofielen voor een in agressieve omgeving, sanerings- en renovatieprofielen, krimpvoegprofielen voor vloersegmentering,  profielen voor wanden en plafonds, waterdichte voegconstructiesystemen, voegconstructies overrijdbaar door heftrucks en palletwagens.
 • Bouwchemie
  Betonvertrager, ontkistingsmiddelen, betonconservering, mortels, chemische verankering, montagelijm.
 • Bouwplaats hulpmaterialen
  Stelmiddelen, randbeveiliging, bouwtapes, afdekmaterialen, veiligheid, tekeninghoezen.
 • Akoestiek
  Geluidsabsorberende materialen, plafonds en elementen, akoestische toepassingen voor gym- en sportzalen, geluidsabsorberende wand- en plafondtegels, bouwakoestiek, geluidsisolatie en ontkoppeling, trillingsisolatie.

Toepassing

De producten van Mavotrans zijn toepasbaar in de woning- en utiliteitsbouw, de pre-fab betonindustrie, infrastructurele werken en geluidsbeheersing.

Levering en betaling

Logistiek

Het logistieke concept binnen onze organisatie is zodanig georganiseerd dat levering snel, maar zeker ook kostenefficiënt mogelijk is. Bestellingen van onze standaard producten die voor 14.30 uur zijn geplaatst, worden de volgende dag op het werk afgeleverd, indien gewenst zelfs op een afgesproken tijdstip. Ook behoren spoedbestellingen voor dezelfde dag tot de mogelijkheden. Daarbij zijn onze transporttarieven eenvoudig en transparant.

Voorwaarden

Op aanvraag.

Levering

Distributie verloopt direct aan de klant.

Leveringsgebied

Nederland.

Service

Onze technisch adviseurs zijn thuis op de bouwplaats en bieden u deskundig en oplossingsgericht advies op het werk. Samen met u komen tot de juiste productkeuzes vanaf ontwerpstadium tot en met de afbouwfase. Door samenwerking komen de beste bouwprojecten tot stand, hierbij zijn een optimaal inkoopproces en reductie van faalkosten het uitgangspunt.

Garantie

Op aanvraag.

Referenties

Referentie adressen

Een uitgebreide referentielijst is op aanvraag verkrijgbaar.

Contactgegevens

Mavotrans B.V.

 
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer

 
Postbus 81
2700 AB Zoetermeer

 
Tel: +31 79 344 63 63
Fax: +31 79 344 63 88

 
E-mail: info@mavotrans.nl
Website: www.mavotrans.nl