Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Saint-Gobain Gyproc is wereldwijd de marktleider op het gebied van gipsproducten en systemen voor de binnenafbouw. Saint-Gobain Gyproc Nederland is onderdeel van Saint-Gobain, de grootste producent van bouwmaterialen ter wereld. Voor de binnenafbouw biedt Saint-Gobain Gyproc architecten, aannemers, montagebedrijven en de handel een totaaloplossing. Zo voorzien wij in zowel wandsystemen, plafond- en vloeroplossingen en oplossingen voor het brandwerend bekleden van staalconstructies. Daarnaast bieden wij voor de natte binnenafbouw een compleet assortiment stukadoorsmaterialen aan.

Contactgegevens

Saint-Gobain Gyproc Nederland
Stuartweg 1
4131 NH Vianen
Nederland

Leveringsprogramma

Het leveringsprogramma van Saint-Gobain Gyproc bestaat onder andere uit wandsystemen, plafond- en vloeroplossingen en oplossingen voor het brandwerend bekleden van staalconstructies. Daarnaast biedt Gyproc voor de natte binnenafbouw een compleet assortiment stukadoorsmaterialen aan.

 
Kijk voor het complete aanbod www.gyproc.nl/producten.

Levering en betaling

Technische service

Bouwen is een gecompliceerd proces, waarbij complexe vraagstukken aan bod komen. Een goede ondersteuning is daarom essentieel. Gyproc biedt het meest uitgebreide ondersteuningspakket in de branche. Van het eerste projectontwerp, tijdens de bouwfase en in de periode daarna. De gespecialiseerde adviseurs van Gyproc kunnen u alle ondersteuning geven die u nodig heeft.

Levering materialen

Levering van de materialen geschiedt via de Gyproc dealers. Op de website van Gyproc staat een overzicht van alle verkoopadressen.

Montage

Montage vindt plaats op de bouw volgens instructie- en montagevoorschriften.

Leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. Voor nadere informatie omtrent het leveringsprogramma, uitgebreide documentatie en verkoop, kunt u contact opnemen met Gyproc op telefoonnummer 0347 - 32 51 00 of raadpleeg www.gyproc.nl.

Referenties

Bekijk voor meer informatie en inspiratie over de mogelijkheden met Gyproc producten en systemen naar de Gyproc referentieprojecten.

Contactgegevens

Saint-Gobain Gyproc
Stuartweg 1B
4131 NH Vianen

 
Telefoon: 0347 - 325100
Fax: 0347 – 325125

 
E-mail: info@gyproc.nl
Website: www.gyproc.nl