Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Welkom bij Schindler Nederland – de specialist voor de volledige levensduur van uw liften en roltrappen – van ontwerp en installatie tot service en reparatie en wanneer de tijd gekomen is, modernisering. Vol trots kunnen wij zeggen dat wij betrokken zijn geweest bij enkele van de meest uitdagende projecten voor liften en roltrappen in Nederland.

Contactgegevens

Schindler Liften B.V.
Verheeskade 4
2521 BN 's-Gravenhage
Nederland

Bedrijf

Onderdeel van een wereldleider

Schindler Nederland maakt deel uit van een uitgebreid netwerk van kantoren in Europa en van de Schindler Groep, een wereldwijde aanbieder van mobiliteitsoplossingen. Dag in dag uit vervoert deze groep één miljard mensen met zijn liften en roltrappen – snel, efficiënt en afgestemd op hun uiteenlopende behoeften. Het gamma varieert van kostefficiënte oplossingen voor residentiële laagbouw tot geavanceerde concepten voor toegangscontrole en vervoersbeheer in hoogbouw.

Schindler vervoert mensen en materialen en verbindt horizontale en verticale transportsystemen door middel van intelligente mobiliteitsoplossingen met de nadruk op innovatieve, groene en gebruiksvriendelijke technologieën.

Leveringsprogramma

Personenliften
 • Liften voor woongebouwen
  Schindler´s wereldwijde productlijnen voor woon- en kleinere kantoorgebouwen zetten nieuwe maatstaven op het gebied van ruimte, geruisloosheid en elegantie.
 • Liften voor bedrijfsgebouwen
  Ons gamma producten voor bedrijfsgebouwen staat garant voor kwaliteit en kostenefficiëntie met behoud van de nodige flexibiliteit om optimale oplossingen te bieden voor winkel- en kantoorgebouwen en openbare inrichtingen zoals luchthavens.
 • Hoogbouwliften
  De hoogwaardige producten uit het topgamma van Schindler zijn speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. U treft ze aan in veel van de bekendste gebouwen ter wereld, dankzij hun ongeëvenaarde ritervaring, uitmuntende betrouwbaarheid en sensationele design.


Vracht- en speciale liften

De vrachtliften van Schindler vervoeren zowel kleine als grote volumes en lichte of zware ladingen. Schindler heeft ook een scala aan gestandaardiseerde producten ontwikkeld om te voorzien in veel van de behoeften waarvoor vroeger een oplossing op maat vereist was.

Roltrappen en rolbanen

Schindler levert roltrappen voor alle toepassingen, van winkelcentra, kantoren, hotels en amusementscentra tot drukke luchthavens en metro- en treinstations. Onze rolpaden – zowel hellende als horizontale – zorgen voor een efficiënt vervoer in openbare ruimten.

Modernisering

Schindler biedt een volledig gamma moderniseringsdiensten, variërend van de vervanging van design accessoires en afzonderlijke componenten tot oplossingssets en de plaatsing van een volledig nieuw systeem.

Service & onderhoud

Het servicenetwerk van Schindler is beschikbaar in alle markten waar Schindler vertegenwoordigd is. Als wereldleider beschikt het over de omvang en de capaciteit om 24 uur per dag een snelle, veilige en betrouwbare mobiliteit te garanderen.

Bestemmingsbesturing

Onze bestemmingsbesturingen zijn ontworpen voor een geavanceerd vervoersbeheer en dragen bij tot een verkorting van de tijd tot de bestemming. Daarnaast leveren ze meer architecturale flexibiliteit en een optimalisatie van de beschikbare bouwruimte. Ze bieden eveneens een grote mate van individualisering waarbij rekening wordt gehouden met de passagiers en hun noden. Bovendien beschikken ze over mogelijkheden voor toegangscontrole met meerdere niveaus en de controle en begeleiding van bezoekers.

Levering en betaling

Schindler Liften B.V. Verheeskade 4 2521 BN Den Haag   Postbus 28501 2502 KM Den Haag   Tel.: (070) 384 37 00 Fax: (070) 380 30 32   E-mail: info-nl.schindler.com Internet: www.schindler.nl

Contactgegevens

Schindler Liften B.V. Verheeskade 4 2521 BN Den Haag   Postbus 28501 2502 KM Den Haag   Tel.: (070) 384 37 00 Fax: (070) 380 30 32   E-mail: info-nl.schindler.com Internet: www.schindler.nl