Schindler Liften B.V.

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Als onderdeel van de wereldwijde Schindler Groep, levert Schindler Liften BV een breed gamma aan lift- en roltrapinstallaties voor nieuwbouw, alsmede moderniseringsoplossingen en aanverwante services voor bestaande installaties. Graag werken wij samen met opdrachtgevers voor het behalen van het optimale resultaat.

Bekijk onze video playlist


Contactgegevens

Schindler Liften B.V.
  Verheeskade 4
  2521 BN 's-Gravenhage
  Nederland
(070) 3843700
(070) 3803032

https://www.schindler.com/nl

Bedrijf

De Schindler Group is een toonaangevende leverancier van duurzame en slimme stedelijke mobiliteit. Samen met onze klanten helpen we steden te organiseren: door mensen en goederen te verplaatsen en verticale en horizontale transportsystemen met elkaar te verbinden. We ontwikkelen verticale mobiliteit om stedelijke ruimtes comfortabeler, inclusiever en duurzamer te maken. 

Sinds onze oprichting in Zwitserland in 1874 pionieren we met nieuwe technologieën en stimuleren we innovatie. We combineren innovatie, technologie en slimme mobiliteit met hoge ethische normen en respect voor het milieu. Wereldwijd vertrouwen 1,5 miljard mensen dagelijks op onze producten. Achter dit succes staat de betrokken inzet van meer dan 65.000 medewerkers in meer dan 100 landen. 

Schindler Liften BV bedient de Nederlandse markt met een modulair liftprogramma, geschikt voor eenvoudige tot de meest complexe vereisten in woongebouwen, kantoren, retail, (openbaar) vervoer, hotels en gezondheidszorg. Daarnaast zijn wij specialist in hoogwaardige roltrappen en rolpaden voor de meest uiteenlopende gebouwen én ontwerpen en installeren wij maatwerkliften voor toepassingen die buiten alle standaarden vallen. Binnen onze multi-brand serviceverlening passen wij slimme technologieën toe om onze klanten totaal te ontzorgen. Onze duurzame renovatieoplossingen geven bestaande installaties een tweede leven door het upgraden van comfort, prestaties betrouwbaarheid en veiligheid.

We voelen ons betrokken bij onze klanten, denken graag mee en zien onze opdrachtgevers als partners, zowel binnen nieuwbouw als service. Bij al onze activiteiten is de allerhoogste prioriteit: de veiligheid van onze passagiers en medewerkers.

Schindler Liften BV is lid van de branchevereniging VLR (Vereniging voor Lift- en Roltraptechniek) en is gecertificeerd voor:

 • ISO 9001
 • ISO 45001
 • ISO 14001
 • VCA**
 • Veiligheidsladder, trede 3
 • CO2-Prestatieladder, trede 5
 • Onze liften en roltrappen voor de Europese markt, worden ook in Europa geproduceerd, waarmee de CO2 footprint als gevolg van transportbewegingen wordt verlaagd. 


Leveringsprogramma

Liften nieuwbouw:

 • Schindler 1000
 • Schindler 3000
 • Schindler 5000
 • Schindler 5500
 • Schindler 7000 (high rise)
 • Schindler 2600 (goederenlift)
 • Custom design liften
 • Bestemmingsbesturing Schindler PORT
 • Liften met gereduceerde schachtkophoogte
 • Liften vervanging:
 • Schindler 1000 Plus
 • Schindler 3000 Plus
 • Schindler 5000 Plus
 • Schindler 6500

Roltrappen/paden:

 • Schindler 9300
 • Schindler 9500
 • Schindler 9700

Transformaties voor bestaande liften en roltrappen/paden

 • Serviceverlening
 • Digitale services 

Levering en betaling

Service

Schindler denkt graag met u mee in de ontwerpfase van nieuwe gebouwen. Onze specialisten kunnen verkeersberekeningen verzorgen en bijvoorbeeld de inzet van bestemmingsbesturing simuleren. 


Contactgegevens

Schindler Liften B.V.
Verheeskade 4
2521 BN Den Haag
Telefoon: (070) 384 37 00
E-mail: info-nl.schindler.com
Internet: www.schindler.nl


Schindler 9700. Levert hoge prestaties onder extreme werkdruk.

Schindler 9700. Levert hoge prestaties onder extreme werkdruk.

De Schindler 9700 roltrap levert betrouwbare prestaties in drukke en veeleisende openbare ruimtes zoals luchthavens, treinstations en grote winkelcentra.
Schindler 3000. Stijlvol, functioneel en flexibel

Schindler 3000. Stijlvol, functioneel en flexibel

Schindler 3000 biedt een hoge mate aan ontwerp-vrijheid in maatvoering en design in één productlijn en kan naadloos worden aangepast aan diverse toepassingen in een stedelijke omgeving.
Schindler 5500. Op uw wensen afgestemd

Schindler 5500. Op uw wensen afgestemd

De Schindler 5500 biedt de gebruiker een uitstekende ritervaring.
Schindler 9500. Stil, comfortabel en efficiënt.

Schindler 9500. Stil, comfortabel en efficiënt.

Schindler 9500 horizontale rolpaden zijn de ideale oplossing voor transportlengtes tot 150 meter.
Schindler 9300. Veilig, energie-efficiënt en ruimtebesparend

Schindler 9300. Veilig, energie-efficiënt en ruimtebesparend

De Schindler 9300 roltrappenserie kan gemakkelijk in uw architectonisch concept worden ingepast, of het nu gaat om een winkelcentrum, bioscoopcomplex, museum, schoenenwinkel of een openbaar vervoersvoorziening, zoals een treinstation.
Schindler 5000 Plus. Indrukwekkend, krachtig en effectief

Schindler 5000 Plus. Indrukwekkend, krachtig en effectief

Schindler 5000 Plus combineert hoogbouw prestaties met maximale flexibiliteit – voor iedere opvoerhoogte tot 80 m, snelheid tot 2.
Schindler 5000. Indrukwekkend, krachtig en effectief

Schindler 5000. Indrukwekkend, krachtig en effectief

Schindler 5000 combineert hoogbouw prestaties met maximale flexibiliteit – voor iedere opvoerhoogte tot 80 m, snelheid tot 2,5 m/s en in groepsbesturingen tot 8 liften.
Schindler 3000 Plus. Stijlvol, functioneel en flexibel

Schindler 3000 Plus. Stijlvol, functioneel en flexibel

Schindler 3000 Plus is gemaakt om in elk opzicht flexibel te zijn en past perfect in uw gebouw.
NBD-online | Liften, roltrappen en -paden, onderhoud (activiteit)

Liften, roltrappen en -paden, onderhoud (activiteit)Schindler Plan & Design

De online Schindler Plan & Design Tool maakt het ontwerpen van de benodigde liften in uw gebouwconcept wel erg eenvoudig, maar vooral ook leuk. Met een druk op de knop zijn opstellingstekeningen, BIM-bestanden en visualisatie van het cabine-interieur beschikbaar. De project cloud is de centrale digitale omgeving waar uw project kan worden beheerd en van waaruit communicatie met Schindler of uw belanghebbenden mogelijk is.


Juiste planning van liften en roltrappen cruciaal

Liften en roltrappen zijn de verticale verkeersaders in uw gebouw. Ze hebben een aanzienlijke impact op de kwaliteit van het totale gebouwsysteem, zoals dit wordt ervaren door bewoners of gebruikers. Een juiste planning is cruciaal voor de leefbaarheid en werkbaarheid in het gebouw en de investeringen voor de eigenaren. Er zijn echter veel criteria waarmee u rekening moet houden en die van invloed kunnen zijn op de invulling van de juiste mobiliteitsoplossingen in uw gebouwconcept. De Schindler Plan & Design Tool begeleidt u online door intuïtieve stappen om de oplossing te bepalen die past bij de behoeften van uw ontwerp. 


De hoogte in met hout

Hout wordt door velen gezien als hét bouwmateriaal van dit moment. Het is ecologisch, hernieuwbaar, bindt CO2 en zorgt niet alleen voor een stijlbol exterieur, maar ook voor een goed binnenklimaat. Alleen al door de klimaatverandering wordt houtbouw steeds belangrijker. Ook in Nederland is houtbouw aan een opmars bezig. Schindler Liften BV voerde reeds diverse houten gebouwen uit met liften in, jawel, houten liftschachten.


We Elevate … CleanMobility

De wereld waarin we leven verandert continu, de manier waarop we omgaan en contact maken met elkaar verandert nog veel sneller.

PORT Technology

Alle Schindler 3000 en 5000 liften zijn geschikt voor onze revolutionaire PORT Technology, met alle voordelen van kortere reistijden door bestemmingsbesturing, hogere vervoerscapaciteit en de mogelijkheid voor volledige gebouwbeveiliging en gepersonaliseerde toegang.

Schindler Digital Plan is de snelste weg om uw liften te configureren!

Het Schindler Digital Plan is een snelle manier om liften te integreren in uw plannen.

Duurzame verstedelijking & projectontwikkeling

Deze termen zijn vandaag de dag alomtegenwoordig. Vaak gaat het over goede idee├źn om onze gebouwen, hetzij residentieel, hetzij commercieel, te voorzien van de laatste slimme snufjes.

Schindler: innovatieve liften voor nieuwe en bestaande bouw

Elke lift moet in zijn uiterste posities, boven en onder in de liftschacht, voorzien zijn van een vrije ruimte ter voorkoming van beknelling van personen aanwezig op het kooidak of in de schachtput.

Schindler maakt snelle en gemakkelijke liftrenovatie mogelijk

Als essentieel onderdeel van veel gebouwen is het belangrijk om bij een renovatie of modernisering de lift niet te vergeten.

Giraffe speelt centrale rol in lift make-over

Een bijzondere metamorfose in de lift van Hotel Dreyeroord in Oosterbeek.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie