Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Schöck Nederland b.v. te Apeldoorn is de Nederlandse technische verkoopmaatschappij van Schöck-BT GmbH uit Baden-Baden (DE). Schöck is gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering en verkoop van innovatieve systemen voor de bouw op het gebied van wapeningstechniek en betontechniek. Schöck concentreert zich hierbij op bouwfysische en statisch constructieve toepassingen. Door innovatie en optimalisatie van onze producten en diensten biedt Schöck haar relaties hoogwaardige bouwsystemen voor de duurzame verbetering van de bouwkwaliteit. Schöck streeft nu al naar de hoge energie- en geluidsisolatienormen van de nabije toekomst voor nieuwbouw en renovatie. Onze specialismen zijn: koudebrugonderbrekingssystemen, wapeningstechniek en verankeringssystemen.

Contactgegevens

Schöck Nederland b.v.
Amersfoortseweg 15 A
7313 AB Apeldoorn
Nederland

Leveringsprogramma

Verkoop en advisering

Onze competentie ligt in het bieden van efficiënte, slimme en duurzame oplossingen voor koudebruggen en contactgeluid. Met de productgroepen Isokorf® en Tronsole® bieden wij praktische oplossingen voor nieuwbouw en renovatie die aansluiten bij de huidige stand der techniek. Op het gebied van de wapeningstechniek heeft Schöck zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als producent en leverancier van ComBAR® glasvezelwapening. Daarnaast bieden we "specials" aan in de wapeningstechniek, zoals BOLE®-ponswapening en DORN-deuveltechniek.

Dienstverlening

Naast de hoge eisen die aan de producten worden gesteld, nemen service en technische ondersteuning een evenzo belangrijke plaats in. Iets wat door velen nog altijd als een belangrijke meerwaarde wordt ervaren, is voor Schöck vanzelfsprekend geworden.