Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor onder andere vloeren, afdichtingsystemen en markeringen. De producten zijn in iedere kleur verkrijgbaar en daarmee valt precies de uitstraling of beleving te creëren die u wenst. Al meer dan 40 jaar verlengt Triflex met de vloeibare kunststoffen de levensduur van gebouwen en constructies.
Onze producten hebben een gemiddelde levensduur van maar liefst 25 jaar. Triflex staat daarnaast voor hoogwaardige kwaliteit. De producten worden daarom ook alleen aangebracht door erkende applicateurs. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Triflex BV
Boerendanserdijk 35
8024 AE Zwolle
Nederland

Bedrijf

Kennisuitwisseling in Europa

Triflex heeft als Europees marktleider haar hoofdvestiging in Duitsland en diverse verkoopkantoren in Europa. Tussen de verschillende landen is intensief contact. De medewerkers informeren elkaar over projecten, producten en nieuwe inzichten. Zo versterken de vestigingen elkaar en blijft Triflex voorop lopen met innovatieve oplossingen.

Triflex gaat voor oplossingen

Daar waar u een probleem ervaart in de afdichting of bescherming van een oppervlak, zien wij een oplossing. Als er geen standaard oplossing voorhanden is, dan creëren we er een. Die uitdaging gaan we graag aan en we zijn trots op de resultaten die dat oplevert. Triflex biedt lange termijnoplossingen voor ieder oppervlak.

Erkende applicateurs

Het aanbrengen van de Triflex producten is grotendeels mensenwerk. Werken met Triflex producten is een specialisme dat wij slechts aan een selectie van bedrijven toevertrouwen. Deze applicateurs hebben een opleiding afgerond bij Triflex en zijn gecertificeerd. Om de kwaliteit hoog te houden, komen de applicateurs jaarlijks terug voor een cursus waar aandacht is voor nieuwe producten en inzichten.

Investeren in research

We investeren in de ontwikkeling van nieuwe, duurzame producten. Dat doen we door research en de certificering van productiefaciliteiten. Zo levert Triflex u ook in de toekomst uitsluitend de beste producten.

Een sterk team

De medewerkers van onze kantoren vormen samen een hecht team van gedreven en ervaren mensen. Medewerkers met kennis van zaken en hart voor het vak.

Leveringsprogramma

Voor iedere situatie de juiste oplossing

Met de Triflex systemen bieden we een oplossing voor iedere situatie. Daar waar u een probleem ervaart in de afdichting of bescherming van een oppervlak, zien wij een oplossing. Als er geen standaard oplossing voorhanden is, dan creëren we er één. Die uitdaging gaan we graag aan en we zijn trots op de resultaten die dat oplevert.

Triflex biedt oplossingen voor:

Milieu en gezondheid

Onze productie, producten en de applicatie worden allemaal afzonderlijk aan kwaliteitscontroles gekoppeld. Te denken valt aan ISO 9001 voor productie, CE-keurmerk voor product en externe controles op applicatie. We voldoen aan alle milieu-, veiligheids-, en kwaliteitsrichtlijnen die de Europese wet- en regelgeving van ons verlangt. We schromen geen investeringen om te voldoen aan onze verplichtingen. Milieubescherming en de veiligheid op de werkvloer worden professioneel georganiseerd en continu verbeterd en aangepast. Tevens steunt Triflex de doelstellingen van REACH die overeenkomen met het streven naar het bevorderen van een verantwoorde productie, het gebruik en de verwerking van onze producten. Daarnaast zijn we in het bezit van alle veiligheidsbladen van onze producten.

Levering en betaling

Logistiek

Wegtransport.

Voorwaarden

Volgens de algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Triflex BV.

Leveringsgebied

Benelux.

Service

Triflex biedt een uitgebreide service, zowel in de voorbereidings- als de uitvoeringsfase. Hieronder valt onder meer projectbezoek, projectadvies over de toe te passen Triflex systemen, het geven van demonstraties, technische ondersteuning en kwaliteitscontroles.

Garantie

10 jaar verzekerde garantie op materiaal, verwerking en advies overeenkomstig met de Triflex garantievoorwaarden.

Referenties

Klik hier voor een kleine impressie van de mogelijkheden van Triflex. Voor meer referentieprojecten of projectbezoeken kunt u contact opnemen met Triflex BV.

Contactgegevens

Triflex BV
Boerendanserdijk 35
8024 AE Zwolle

Tel.: (038) 460 20 50

E-mail: info@triflex.nl
Internet: www.triflex.nl