Troax BV

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Troax produceert en levert gaaswanden voor de bouw en industrie. Het gamma omvat een reeks modulaire systemen bestaande uit geprefabriceerde wandelementen en deuren in gaas- en plaatuitvoering voor diverse toepassingen. Het product biedt een functionele, flexibele en economische oplossing voor vele situaties waar het gaat om de veiligheid of beveiliging van mens en/of product.
Enkele toepassingen in de bouw: bergingen, garageboxen, fietsenstallingen en opslagruimten voor bvb. gasflessen, technieken, transformatoren, enz. Er zijn verschillende veiligheidsniveaus beschikbaar, met een variatie aan maaswijdtes, draaddiktes en frames, kleuren en volle plaatwanden. Het zwaarste type hekwerk UX550 heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en is gekeurd volgens de Zweedse Bond voor Diefstalpreventie.  Voor toepassing in de industrie zijn o.a. producten leverbaar voor magazijnseparaties, datacenters, achterwanden en legborden voor palletstellingen en veiligheidsafscherming rond machines. De materialen zijn standaard gelakt in epoxy poedercoating, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor buitentoepassingen hebben we een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant.


Contactgegevens

Troax BV
  Heereweg 331
  2161 BL Lisse
  Nederland
(0252) 37 01 54
(0252) 37 01 84

https://www.troax.com/nl

Bedrijf

Troax is opgericht in 1955 in Hillerstorp, Zweden. Het belangrijkste Troax productie- en distributiecentrum is hier nog steeds gevestigd met daarnaast een productiebedrijf in Engeland. Troax is vertegenwoordigd in 26 landen en heeft eigen verkoopskantoren in 17 landen. Vanuit de lokale magazijnen wordt de markt snel en adequaat bediend.
Troax is Europa's marktleider in industriële gaaswanden en de klantenkring is zeer divers. Deze bestaat uit onder andere machinebouwers, robotintegrators, fabrikanten van interne transportsystemen en palletstellingen, postorderbedrijven, bouwondernemingen en grote productiebedrijven.
De Nederlandse vestiging Troax BV in Lisse richt zich op de Nederlandse klant en kan wereldwijd leveren vanuit het lokale magazijn in Duitsland of rechtstreeks vanuit Zweden.
Troax is haar klanten van dienst vanaf de ontwerpfase van het project tot en met de oplevering van het (desgewenst door Troax) gemonteerde eindresultaat. Met een CAD-tekenprogramma worden de wensen van de klant gevisualiseerd in zowel 2- als 3-dimensionale tekeningen. Troax is in staat Autocad tekeningen in te lezen en het Troax lay-out voorstel ook als zodanig bij de klant aan te leveren.


Leveringsprogramma

  • Bergingen CETUS:
    Systemen voor een al dan niet visuele onderverdeling van bergruimtes in appartementengebouwen, voorzien van draaideuren met diverse sloten. De uitvoeringen zijn met elkaar te combineren.
    • Gaaswand, type UR350: elementen bestaande uit een stalen frame van verticale en horizontale kokerprofielen, voorzien van een gepuntlast netwerk.
    • Gaaswand, type UX450: verzwaarde uitvoering van UR 350.
    • Gaaswand, type UX550: robuuste uitvoering voor inbraakgevoelige locaties.
    • Plaatwand, type URSP: frame geheel voorzien van licht geprofileerde volle staalplaat.
  • Garageseparaties:
    • Modulair systeem opgebouwd uit gaaspanelen UX450 en schuifdeuren, met als doel een parkeerplek in een parkeergarage veilig af te schermen zonder dat het zicht op de auto verloren gaat.
    • Modulair systeem opgebouwd uit gaaspanelen UX550 en schuifdeuren: robuuste uitvoering.
  • Bedrijfs- en magazijnseparaties Partitioning System:
    Systemen voor het creëren van scheidingswanden of veilige opslagruimtes.
    • Gaaswand, type UR350: elementen bestaande uit een stalen frame van verticale en horizontale kokerprofielen, voorzien van een gepuntlast netwerk.
    • Gaaswand, type UX450: verzwaarde uitvoering van UR 350.
    • Plaatwand, type URSP: elementen bestaande uit een stalen frame van verticale en horizontale kokerprofielen, voorzien van een geprofileerde volle staalplaat.
  • Achterwanden voor palletstellingen ACL:
    • Beveiligingssystemen tegen het vallen van producten uit palletstellingen: elementen UR350, UR300 of UR325 bestaande uit een stalen frame van verticale en horizontale kokerprofielen, voorzien van een gepuntlast netwerk.
    • Gaaslegborden voor palletstellingen: geheel projectmatig afgestemd en berekend op benodigde afmetingen en draagvermogen.
  • Gebiedsafscherming voor machines:
    • Gaaswand, type ST30 en ST20: elementen bestaande uit een stalen frame van verticale en horizontale kokerprofielen, voorzien van een gepuntlast netwerk. Systemen zijn ontwikkeld in overeenstemming met Europese normen, ISO- en EN-richtlijnen (in het bijzonder EN 294, EN 953 en de Nieuwe Machinerichtlijn 2006/42/CE waarin de vorm en afmetingen van de maas en de stabiliteit wordt omschreven).
    • Panelen, type ST voorzien van plaatstaal of transparant Polycarbonaat. Ook uitneembare panelen zijn mogelijk.
    • Er zijn vele oplossingen mogelijk voor de toegangen in de afscherming, afhankelijk van functionaliteit en veiligheid. Naast diverse draai- en schuifdeuren, eventueel voorzien van de gepatenteerde Troax Safe Lock, zijn ook vrijdragende telescopische en lineaire deuren mogelijk.

Milieu en gezondheid

Milieu

Troax heeft een milieuvriendelijk, flexibel en gestroomlijnd productieproces en is gecertificeerd volgens kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 en volgens milieumanagementsysteem ISO 14001


Toepassing

Toepassingsgebied

Producten van Troax worden toegepast in nieuwbouw/renovatie en in industriële omgevingen.


Levering en betaling

Logistiek

Transport: door een vaste vervoerder;
Verpakking: doorgaans op pallets aangeleverd;
Opslag: droog en verwarmd;
Levertijd: materialen in de standaardkleur (grijs RAL 7037) kunnen zeer snel uit voorraad worden geleverd. Overige levertijden op aanvraag.

Voorwaarden

Volgens Metaalunievoorwaarden.

Levering

Vindt plaats vanuit de grootste voorraad gaaspanelen ter wereld, het distributiecentrum in Hillerstorp Zweden.

Leveringsgebied

Op locaties wereldwijd.

Service

Troax BV kan de klant per project voorzien in een advies over de toepassingsmogelijkheden. Zo nodig na een bezoek op de site, een vrijblijvende offerte en tekening van de gewenste opstelling. Extra services zoals engineering, CE- certificering, montagebegeleiding en verhuur van steigers of hoogwerkers zijn in overleg mogelijk.


Garantie

Maximaal 1 jaar op constructiefouten.


Referenties

Referentie adressen

Op aanvraag bij Troax.


Contactgegevens

Bezoek- en factuuradres

Troax BV
Heereweg 331
2161 BL Lisse
Tel.: (0252) 37 01 54
Fax: (0252) 37 01 84
E-mail: info@troax.nl
Internet: www.troax.com


Troax garageseparaties

Troax garageseparaties

Dit systeem is een modulair gaaspaneelsysteem dat gebruikt kan worden om ruimtes in parkeergarages te beschermen tegen inbraak.
Troax Cetus berging in kelder

Troax Cetus: bergingen voor appartementengebouwen

CETUS separatiewanden en scheidingswanden van Troax BV zijn speciaal ontwikkeld als modulair paneelsysteem om bergingen in appartementengebouwen te realiseren.
Opstelling ux550 met draaideuren

Troax Cetus UX 550 Politiekeur separatiewand en scheidingswand

Dit is de meest veilige en robuuste gaaswand in het Troax assortiment.
Troax Caelum separatiewand en scheidingswand

Troax Caelum separatiewand en scheidingswand

Caelum is een modulaire gaasseparatiewand voor de industrie. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en eenvoudige montage.
Fietsbox vrijstaand

Troax fietsboxen en gasboxen: modulair paneelsysteem om uw gasflessen, fietsen, vuilnis, etc buiten af te schermen

Troax Caelum fiets- en gasboxen zijn speciaal ontwikkeld als modulair paneelsysteem om uw gasflessen, fietsen, vuilnis, etc buiten af te schermen.
NBD-online | Systeembouw

Systeembouw

NBD-online | Bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeuren

NBD-online | Bergingen

Bergingen

NBD-online | Beveiligingsvoorzieningen

Beveiligingsvoorzieningen

NBD-online | Fietsenbergingen

Fietsenbergingen

NBD-online | Gaas

Gaas

NBD-online | Garagedeuren

Garagedeuren

NBD-online | Garage-inrichting

Garage-inrichting

NBD-online | Garages

Garages

NBD-online | Hekken

Hekken

NBD-online | Magazijninrichting

Magazijninrichting

NBD-online | Montagewanden

Montagewanden

NBD-online | Poorten

Poorten

NBD-online | Systeemwanden, binnenwanden

Systeemwanden, binnenwanden

NBD-online | Werkplaatsinrichting

Werkplaatsinrichting

NBD-online | Wandplaten, binnen

Wandplaten, binnen

NBD-online | Draadwanden en netwerkwanden

Draadwanden en netwerkwanden



Troax biedt meer dan enkel gaaswanden

U denkt Troax te kennen, want u kent onze gaaswanden. U komt ze tegen als scheidingswanden in magazijnen, beveiliging in datacenters, als afscherming van fietsenstallingen en garages, transforuimtes, gasboxen enz … Ja, u weet perfect hoe ons materiaal eruitziet. Strak, professioneel, degelijk. Grijs, zwart, of een andere RAL-kleur, thermisch verzinkt voor buiten. En met verschillende maaswijdtes. Correct! Of toch deels. 


Renovatie – Troax zorgt voor praktisch en mooi hekwerk

Degelijk hekwerk voor uw renovatieproject. Even evident als onontbeerlijk. Van fietsenberging tot gasbox, van omheining tot toegangspoort; u wil kwaliteit kunnen aanbieden, en dit liefst mooi vormgegeven. Troax koppelt feilloos functionaliteit aan esthetiek, biedt u de perfecte oplossing voor deze toepassingen, en dit in een modulair - en dus toekomstproof - systeem.


Troax deuren en poorten met passend deurbeslag. Het sluitstuk van uw hekwerk

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; zonder poorten beschermt u - zelfs met ons hekwerk - niets. De kostbare goederen van uw klant zijn enkel veilig achter een poort die perfect is afgestemd op uw project. De behoeften en omstandigheden kunnen zeer divers zijn. Daarom bieden wij u, behalve het beste hekwerk, ook een ruime keuze aan deuren en passend hang- en sluitwerk aan. 


Troax: Buitengewoon, ook buiten!

Als bouwprofessional kent u het wel; de vraag om bescherming aan te bieden voor kostbare goederen, of om bepaalde zones af te schermen. U denkt uiteraard aan ons Troax-hekwerk, maar hoe zit dat voor buitentoepassingen? Goed nieuws; ook daar kunt u op ons rekenen.


Troax Power door

Geef uw Troax-deur een boost!

Deze innovatieve motoroplossing kan schuifdeuren in verschillende industrieën automatiseren. Het is een add-on product voor schuifdeuren met een bovenrail. Het heeft een slim design en is bijgevolg heel eenvoudig te installeren. De motor is geschikt om zowel op bestaande als nieuwe schuifdeuren te monteren.


De toekomst? De fietsenberging!

Als ondernemer in het bouwwezen hebt u de vinger aan de pols.

Troax innovaties: lockers en schilderijopslag

Troax komt met enkele nieuwe producten op de markt. Naast de Single Locker, brengen we nu ook de Double Locker uit.

Gaaspanelen voor veilige opslag en meer

Al meer dan 60 jaar produceert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie.

Ruimtebesparende Troax scheidingswanden zijn snel te monteren en uiterst flexibel

U heeft er verder geen omkijken naar, handig toch? Bovendien weet u dat u met een Troax gaas- of volle plaatwand een degelijke, veilige, kostenefficiënte en toekomstgerichte oplossing in huis heeft, want de wanden kunnen ook later nog gemakkelijk aangepast worden.

Eigendommen veilig achter gaaspanelen en scheidingswanden van Troax

Wat uw opslagbehoeften ook zijn, Troax creëert een oplossing die daar goed bij aansluit.

Scherm uw data veilig af in een Troax veiligheidskooi

Troax, professional in datacenterbeveiliging, voorziet uw serverruimte, valse vloeren en plafonds van extra bescherming tegen ongewenste bezoekers.

Troax modulaire gaaspanelen voor veilig afschermen buitentechnieken

Heel wat technische apparaten bevinden zich in de buitenruimte en die wenst u natuurlijk veilig af te schermen van ongenode gasten, knaagdieren of vogels.

Nieuwe Troax Safe Escape Lock biedt hoger niveau van veiligheid

In alle automatische magazijnen of logistieke bedrijfsruimten is het cruciaal dat het proces soepel en zonder ongewenste onderbrekingen verloopt.

Troax URSP volle plaatpanelen voor bergingen waar privacy benodigd is

URSP is een volle plaatpaneel dat zorgt voor privacy en uitzonderlijk goede bescherming tegen inbraken.

Wees eens creatief met gaaspanelen

Troax gaaspanelen worden vooral gebruikt voor het indelen en creëren van bergingen, parkeergarages, garageboxen, opslagruimtes, fietsenstallingen enz.

Uw buitenruimte veilig indelen of afschermen met Troax gaaswanden

Denkt u aan het afschermen van noodtrappen die zich buiten het gebouw bevinden, het aanbrengen van fietsenstallingen of afvalbergingen, het indelen van parkeerplaatsen of garages, afscherming rond technieken (zoals trafo’s, airco’s, warmtepompen) en het creëren van bergruimte rond bijv.

TROAX BOX – kant-en-klare afscherming van uw goederen

De Troax box is een vrijstaande, afsluitbare ruimte die interessant is voor bijvoorbeeld bouwsites.

Op zoek naar hét alternatief voor uw bergingen?

Overweeg dan eens Troax gaas- en plaatwanden, beschikbaar in 3 verschillende beveiligingsniveaus.

Snelle branddetectie en blusmogelijkheden met overzichtelijke Troax bergingen

Door het gebruik van gaaspanelen voor uw bergingen kan dit. Het systeem biedt ongehinderde toegang voor sprinklersystemen en brandblussers en heeft vele voordelen t.

Troax Safe voor inbraakwerende bergingen en scheidingswanden

De behoefte aan veiligheid van de klant stond in het middelpunt bij de ontwikkeling van ons meest veilige product.

Afschermen van noodtrappen met Troax gaaswanden

Voor noodtrappen die zich buiten het gebouw bevinden is in vele situaties een afscherming gewenst.

Gaaswanden als alternatief voor traditioneel metselwerk

Troax gaaswanden kunnen ingezet worden voor een breed gamma aan toepassingen.

Cetus scheidingswanden zorgen voor overzichtelijke en veilige bergruimte

Cetus scheidingswanden zijn speciaal ontwikkeld als modulair paneelsysteem om bergingen in appartementen, kelders, fietsenstallingen enz.

Stevige gaaswanden die overzicht en veiligheid bieden

Of het nu om een nieuwe constructie of een renovatie gaat, om wanden voor het indelen van ruimtes of het afsluiten van gebouwen, Troax biedt klanten een hoog niveau aan veiligheid en beveiliging.

Troax gaaswandensysteem bergt waardevolle goederen veilig op

Troax levert gaaswanden voor industrie, opslag en bergingen ook in thermisch verzinkte uitvoering.

Beveiligingsniveaus voor indeling van kelder, garage of berging

Of het nu om een nieuwe constructie of een renovatie gaat, Troax biedt klanten een hoog niveau aan veiligheid en beveiliging.

Troax levert deuren voor bergingen in elke maat

Troax heeft zijn modulair gaaswandensysteem vereenvoudigd door het mogelijk te maken elk gaaspaneel te vervangen door een deur.

Troax gaaspanelen effectief tegen inbraak en vandalisme

Of het nu om een nieuwe constructie of een renovatie gaat, Troax biedt klanten een hoog niveau aan veiligheid en beveiliging.

Troax zorgt voor efficiënte opslag van uw sportmateriaal

Zo kunt u bij ons terecht voor gaas- en plaatwanden voor het vervaardigen van ruimtes voor de opslag van uw sportmaterieel.

Troax beveiligt eigendommen en bergingen prijsbewust

Of het nu gaat om nieuwbouw of een geplande renovatie, onze gaaspanelen bieden een oplossing voor een prijsbewuste indeling van bergingen in uw appartement of kelder.

Eenvoudig afgeschermde ruimte creëren met Caelum gaaswandsysteem

Het Caelum gaaswandsysteem maakt het heel eenvoudig een afgeschermde ruimte te creëren.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie