Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Walraven biedt met het assortiment Bevestigingssystemen, Brandwerende Systemen en Sanitairsystemen kwalitatief betrouwbare, gemakkelijke en snelle productoplossingen. Denk hierbij aan pijpbeugels, montagerails, brandmanchetten en een uitgebreid McAlpine assortiment. Daarnaast biedt Walraven technische ondersteuning in de vorm van Project Engineering; de engineers hebben ruime ervaring en helpen u graag bij het oplossen van technische vraagstukken!

Contactgegevens

Walraven B.V.
Industrieweg 5
3641 RK Mijdrecht
Nederland

Bedrijf

Op zoek naar inventieve totaaloplossingen? Walraven-producten zijn marktgericht en afgestemd op de behoeftes van u als gebruiker. Meer gemak en tijdbesparing tijdens het installeren, een optimale betrouwbaarheid en kwaliteit vormen hierbij het uitgangspunt. Walraven biedt met haar uitgebreide assortiment installatiesystemen voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing.


Montagegemak en tijdsbesparing

Het assortiment Bevestigingssystemen omvat productsystemen voor o.a. verwarming, sanitair, sprinklerbuizen, luchtkanalen, koelleidingen en zonnepanelen. Denk hierbij aan handige producten als het BIS RapidRail® Bevestigingssysteem waarmee tot wel 40% aan montagetijd bespaart kan worden of aan het universele BIS UltraProtect® 1000 systeem; geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en extreem corrosiebestendig.


Optimale passieve brandwerendheid

Het assortiment Brandwerende Systemen omvat diverse typen brandmanchet, brandwerend schuim, brandwerende coating, kit en mortel voor het brandwerend, rookdicht en geluidsisolerend afdichten van legio situaties. De kracht van de Brandwerende Systemen zit in het gecombineerde gebruik van de gecertificeerde BIS Pacifyre® en Tangit-producten.


Sanitairsystemen

De sanitair producten uit het assortiment Sanitairsystemen van Walraven worden in vele installatietoepassingen gebruikt. Met het brede assortiment wordt voorzien in diverse sanitaire oplossingen zoals inbouwframes voor hangende toiletten, wastafels en urinoirs. Daarnaast is Walraven exclusief leverancier van McAlpine in de Benelux.


Expertise beschikbaar voor u!

Walraven biedt naast de productsystemen technische ondersteuning in de vorm van Project Engineering. Onze Engineers hebben ruime ervaring in het oplossen van technische vraagstukken. Aan de hand van uw individuele wensen doen onze Engineers u een voorstel dat onderbouwd is met gedetailleerde berekeningen, 3D CADtekeningen, onderdelenlijsten en offertes. Van engineering tot montage-instructies; alles is mogelijk!


Kijk voor meer informatie over de installatiesystemen en de mogelijkheden van Project Engineering op www.walraven.com.

 

Leveringsprogramma

Leveringsprogramma
 • Buisbevestigingssystemen (BISMAT® Flash, BIS Bifix®, BIS UltraProtect® 1000);
 • Montagerailsystemen voor buisophanging en buisondersteuning (BIS RapidRail®, BIS RapidStrut®);
 • Kunststof buisbevestigingssystemen (BIS starQuick®);
 • Koudeblokbeugels (BISOFIX®);
 • Brandmanchetten en afdichtingsmaterialen (BIS Pacifyre®, Tangit);
 • Sifons, afvoerpluggen, beluchters, wasmachineaansluitingen (McAlpine);
 • Sanitaire voorwandsystemen (BIS Vario®, BIS Walkon®);
 • Buisidentificatiesysteem (BIS IKS-2000®);
 • Bevestigingsmaterialen voor elektrotechnische installaties (Britclips®);
 • Klantspecifieke producten;
 • Uitgebreide documentatie;
 • Technisch advies en ondersteuning in de vorm van Project Engineering.

Levering en betaling

Levering

Via groothandel in sanitair, cv en elektrotechniek.
Levering comform Leverings- en Betalingsvoorwaarden voor Metaalwarenbedrijven.