Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Astralift is een sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en monteren van maatwerk liftinstallaties. Omdat we liften leveren die door ons eenvoudig aan uw wensen aan te passen zijn kunnen we voor veel situaties een oplossing bieden. We vragen u onze productenpagina eens te bekijken waarop u een keuze kunt maken uit de voor u in aanmerking komende oplossingen. Naast het leveren van liftinstallaties kunt u ook voor lifttechnische werkzaamheden bij ons terecht.

Astralift: specialist in maatwerk liftinstallaties

Contactgegevens

Astralift
Prismalaan West 23
2665 PC Bleiswijk
Nederland

Bedrijf

Astralift

Een liftbedrijf wat ontstaan is uit enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening. Met decennialange ervaring op het gebied van liften zijn wij in staat u geheel te ontzorgen betreffende uw lift. Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

Wij opereren vanuit een 3-tal vestigingen in Nederland en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten. Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift: Van nieuwbouw naar preventief- en correctief onderhoud, van reparatie naar modernisering en vervolgens naar vervanging van de gehele liftinstallatie. De verantwoording dragen voor de gehele levenscyclus van de lift is onze passie!

Wij willen dan ook graag gezien worden als een bedrijf met de kwaliteit en serviceverlening van een multinational, maar dan wel met de persoonlijke benadering zoals u dat gewend bent van een klein bedrijf.

Merkafhankelijk, merkonafhankelijk

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door de leverancier die de installatie geleverd heeft.  Wij durven te zeggen dat die gedachte al een lange tijd is achterhaald. Door ons netwerk aan toeleveranciers en de gedrevenheid en ervaring van onze medewerkers, zijn wij tot veel in staat.  Daarnaast hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

Hiermee benadrukken wij een relatie met onze klanten na te streven op basis van onze serviceverlening (ontzorging) en niet omdat u dat zou moeten met de toepassing van merkafhankelijke producten.

Lift Design Centre

Astralift heeft een eigen Design Centre, een innovatief platform waar in samenwerking met een aantal partners creatieve ideeën worden uitgewerkt en nieuwe technieken en producten in liftbouw vorm krijgen. Ons designcenter is op de hoogte van de laatste trends en stijlen in de binnenhuisarchitectuur. Er worden liften ontwikkeld met de nieuwste snufjes en een moderne, stijlvolle uitstraling. Astralift stelt als merkonafhankelijk liftenbedrijf een veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke designlift naar uw wensen samen, naadloos passend bij uw interieur.  

Leveringsprogramma

Designliften

Stelt u als bedrijf, instelling of particulier hoge eisen aan de omgeving waarin u werkt, woont, verblijft of gasten ontvangt? En heeft u daarbij behoefte aan een originele lift met een mooie uitstraling? Astralift ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt designliften en zelfdragende stalen of glazen liftschachten op maat naar elke wens en situatie. De look van de lift wordt helemaal afgestemd op de directe omgeving, of er nu glas, hout, roestvrij staal, leer, kunststof of neutraal behang domineert. U kunt kiezen voor zakelijk, klassiek, abstract of retro, maar ook voor modern, trendy, stoer of chic. Net wat bij u past. Astralift heeft al vele verschillende designliften mogen plaatsen in woningen, winkels, hotels en kantoren. Eigentijdse liften die overal een meerwaarde zijn en een blijvende indruk achterlaten op de liftgebruikers. Vooral de ontwerpen met zelfdragende stalen of glazen schacht en glazen cabine geven een stijlvolle uitstraling.

Buitenliften

Heeft u een buitenlift nodig om binnen ruimte te besparen of heeft u in uw woongebouw of bedrijfsgebouw helemaal geen ruimte voor een lift? Astralift biedt vele liftoplossingen voor buiten. U realiseert hiermee een optimale toegankelijkheid, zonder oppervlakteverlies in uw gebouw. Een lift voor buiten komt ook van pas bij allerhande productiewerkzaamheden. Astralift ontwerpt en levert originele personenliften, goederenliften, autoliften, mindervalidenliften, lagesnelheidsliften en schaarheftafels die als buitenopstelling kunnen worden geplaatst.

Corporatieliften

Woningcorporaties, woningbouwverenigingen en VvE’s moeten doorgaans allerlei liftinstallaties in woongebouwen en appartementencomplexen nieuw aanschaffen, vervangen en/of onderhouden. Dit brengt meestal hoge kosten met zich mee. Astralift speelt hierop in met de ontwikkeling van een originele en functionele corporatielift. Deze innovatieve liftinstallatie wordt op maat gemaakt, is van hoge kwaliteit en is samengesteld uit componenten en onderdelen die vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor is de corporatielift op termijn veel goedkoper dan een standaardlift. Bovendien is deze lift veel minder storingsgevoelig.

Speciale hefoplossingen

Heeft u een originele lift nodig in uw woon- of werkgebouw? Astralift biedt speciale hefoplossingen voor allerlei toepassingen. Als grootste zelfstandige liftenfirma zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van liftinstallaties op maat. Liften om de toegankelijkheid van gebouwen te vergroten, om lichte tot zware producten verticaal te transporteren en om auto’s te verplaatsen en parkeren. Of elk ander transport dat om een speciale hefoplossing vraagt. 

Lift in grachtenpand, herenhuis of ander monumentaal gebouw

Heeft u een fraai grachtenpand, herenhuis of ander monumentaal pand en wilt u daar een lift in laten aanbrengen of laten vervangen? Een klassieke of moderne lift gaat goed samen met een historisch grachtenpand, oud herenhuis of ander monumentaal pand. Astralift is gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van liftinstallaties in allerlei oude, betekenisvolle panden. Zo is bijvoorbeeld een lift met volledige roestvrij stalen schacht en veel glas geplaatst in een stijlvolle en karakteristieke woning aan de grachten van Amsterdam. 

Milieu en gezondheid

Astralift heeft door goede voorlichting aan alle uitvoerende medewerkers bewerkstelligd dat afval  van de liften op verantwoorde wijze worden afgevoerd van de werkplek en milieuvriendelijk wordt verwerkt. De medewerkers zijn verder ook voorgelicht in het volgens de eisen van de ARBO-wet verrichten van de werkzaamheden t.b.v. hun eigen welzijn en gezondheid en het terugdringen van ziekteverzuim.

Astralift is speciallist in het aanbrengen van ARBO gerelateerde aanpassingen bij bestaande liftinstallaties.

Astralift heeft het VCA certificaat en de medewerkers hebben de daarbij behorende relevante opleidingen gevolgd en gecertificeerd.

Toepassing

Liften van Astralift kunnen worden toegepast in en bij gebouwen, indien gewenst kunnen deze ook in de buitenlucht worden geplaatst. In principe worden de liften op de opstelplaats samengebouwd uit geprefabriceerde elementen. Plaatsing kan zowel in een bouwkundige als mee te leveren zelfdragende constructiewerk schacht af te dichten met glas of een ander materiaal naar keuze.

 

De liften voldoen aan alle geldende Europesche of Nationale normen en regelgeving.

Levering en betaling

Bezoekadres

Prismalaan West 23
2665 PC Bleiswijk

Postadres

Postbus 178
2700 AD Zoetermeer

Contact

Tel: 079-33 00 690
Fax: 079-33 00 691

www.astralift.nl

Garantie

Alle door Astralift geleverde installaties worden met uiterste zorg ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.
Bij het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst krijgt u tot 5 jaar garantie op uw nieuwe lift.

Referenties

Enkel referenties van de laatste jaren:

- Abe Lenstra stadion 

- Achmea Healthcentre 

- Ark van Noach 

- Bakels & Ouwerkerk

- BAM

- Coolcat

- Dixons

- Forecast

- Heembouw

- HMC Den Haag (Westeinde Ziekenhuis)

- Hotel des Indes Den Haag

- Hotel Papendal 

- Kon. Marine 

- Pleijsier Bouw

- Rabobank

- Reuskens Bouw

- Slavenburg

- van der Valk (hotels en restaurants)

- Van Haren Schoenen

- Van Straaten Bouw en Vastgoed

- Van Wijnen Bouw

- Wessels

- WTC Amsterdam

Contactgegevens

Bezoekadres

Prismalaan West 23
2665 PC Bleiswijk

Postadres

Postbus 178
2700 AD Zoetermeer

Contact

Tel: 079-33 00 690
Fax: 079-33 00 691

www.astralift.nl