Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Floorbridge ontwikkelt dilatatievoegen vanuit de praktijk voor de praktijk.

 

FloorBridge is Specialist in het aanleveren van dilatatievoegen. Dankzij innovatieve vloervoegen zijn barsten, scheuren en kapotte voegen verleden tijd.
Al meer dan 20 jaar houdt FloorBridge zich bezig met bouwproblemen die voortvloeien uit schade aan vloeren en voegen. Het is op de bouwplek zelf dat het revolutionaire idee voor FloorBridge is ontstaan.
FloorBridge zoekt naar eenvoudige, klantgerichte oplossingen. Kapotte voegen en scheuren in vloeren vormen een kostenintensief probleem voor hun klanten. Met FloorBridge wordt de schade snel en eenvoudig verholpen.
FloorBridge neemt geen genoegen met wat er tot nu toe is ontwikkeld en gecreëerd. Het voortdurend verbeteren van het FloorBridge voegsysteem en de bijhorende producten is een belangrijk uitgangspunt binnen het bedrijf.

Contactgegevens

FloorBridge Nederland
Maalderij 1
2913 LZ Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

Bedrijf

Bedrijfstypering

Floorbridge mensen zijn praktijkmensen
Al 20 jaar houdt FloorBridge zich bezig met problemen in de bouw met name bij vloeren en voegen. Vanuit deze praktijk is het revolutionaire idee voor FloorBridge ontstaan en het duurzaamste dilatatieprofiel ontwikkeld.
In Oostenrijk worden alle profielen bedacht, getest en geproduceerd op de nieuwe, bijna energie neutrale, locatie in Feldkirchen an der Donau bij Linz. Het R&D lab is het kloppend hart van alle high-tech oplossingen die in de super moderne productie afdeling worden gerealiseerd. Aan alle Ö-eisen, arbo eisen en duurzaamheidswensen wordt voldaan.
De Oostenrijkse waarden en normen liggen zeer hoog en daar profiteren we in Nederland van. Het product, de oplossing die het biedt, de innovatieve krachten die steeds zorgen dat de nieuwste technologieën kunnen worden ingezet voor klanten, het voortdurend verbeteren en uitbreiden van toepassingen geeft de klant de garantie met FloorBridge een langdurige relatie aan te kunnen gaan met top kwaliteit als uitgangspunt.
Het FloorBridge-voegsysteem is ontwikkeld, getest en bewezen als dé definitieve oplossing voor alle voegproblemen in vloeren.

Oplossingen voor specifieke problemen. FloorBridge weet hoe
Ontwikkeld voor reparatie/renovatie van vloerdilatatie voegproblemen in de meest uiteenlopende vloeren van gebouwen als productiebedrijven, magazijnen, highbay warehousing, ziekenhuizen, cleanrooms, stations, laboratoria, autofabrikanten, food en farmaceutische industrie, vliegvelden en alle varianten in parkeergarages/dekken/kelders.

Het economisch voordeel is aanzienlijk
Veilig en comfortabel voor uw klanten en medewerkers. Reparatie aan intern transport, stil vallen van productie, schade aan voegen en uitval van chauffeurs door rugklachten behoren tot het verleden. Voorkom dure reparaties aan vloer of materieel, verlaag risico’s in arbeidsomstandigheden en verhoog uw rendement.

Zekerheid
FloorBridge Nederland werkt met zelf opgeleide en gecertificeerde verwerkers om zorg te dragen dat de FloorBridge oplossing op de best mogelijke wijze wordt geïnstalleerd. De gehele keten staat voor de hoogste kwaliteit. Plaatsing op uw locatie geschiedt in overleg, snel en schoon en op tijdstippen die u het best passen.

FloorBridge Nederland
FloorBridge Nederland is de zelfstandige verkoopunit van Floorbridge International Gmbh uit Feldkirchen an der Donau in Oostenrijk. Zij promoten het gebruik en de toepassingen van FloorBridge dilatatie systemen, ze verzorgen de opleiding tot gecertificeerde verwerkers, ze brengen advies uit aan potentiele gebruikers, zij zorgen voor begeleiding en garanties. Vanuit deze vestiging helpt FloorBridge Nederland dus opdrachtgevers, architecten, constructeurs en verwerkers in heel Nederland met adviezen, producten, logistieke service en toegevoegde waarde op maat.

FloorBridge Nederland werkt steeds meer via de digitale snelweg, heeft een eigen Nederlandse website naast de Internationale website, is actief op de sociale media met Facebook, Twitter en LinkedIn en binnenkort ook op Instagram. Er word periodiek een nieuwsbrief rondgestuurd en er wordt actief geblogd. Daarnaast worden verwerkers, opdrachtgevers, constructeurs, architecten en adviesbureaus actief bezocht. Ook wordt er deelgenomen aan vakbeurzen en opendagen en zijn er soms scholingsdagen. Vanuit kantoor Nieuwerkerk worden de aanvragen in overleg met de regionale verwerkers gecalculeerd en uitgevoerd. Er is uitgebreid monster en documentatie materiaal voorhanden.

Voor informatie over producten staan Jan de Wit en Pim Smeman je graag te woord.

Leveringsprogramma

FloorBridge is een de beste oplossing voor problemen met dilatatievoegen in betonvloeren. De innovatieve producten bieden economische voordelen omdat schade aan intern transport, voegen, rugklachten van bestuurders, herrie op de werkvloer en stillegging door onderhoud tot het verleden behoren in eender welke constructieve betonvloer ook.

Het productaanbod is toegespitst op twee toepassingsgebieden; parkeergarages en industriële vloeren. Binnen elk toepassingsgebied zijn weer diverse modellen/systemen beschikbaar, zodat altijd een oplossingen voorhanden is.

Enkele voorbeelden zijn:

FLOORBRIDGE ST 20/15 FLOORBRIDGE ST 20/30 FLOORBRIDGE ST 30/30
FLOORBRIDGE AC 20/30 FLOORBRIDGE CP 20/60 FLOORBRIDGE CP 20/80
FLOORBRIDGE RC 20/30 FLOORBRIDGE SL 15/08 FLOORBRIDGE WGX 20/70

Milieu en gezondheid

Milieu

Alle producten worden gemaakt in de nieuwe fabriek in Feldkirchen an der Donau in Oostenrijk.
Deze in fabriek is bijna energie neutraal. Het dak is belegd met zonnepanelen.
De fabriek is ISO 9001 gecertificeerd.  
In de fabriek worden alle strenge Oostenrijkse normeringen t.a.v. mens en milieu strikt nageleefd.
Er wordt zonder afval geproduceerd, alle grondstoffen zijn lokaal aangekocht.

Het product zelf is opgebouwd uit natuurlijke minerale vulstoffen, epoxyharsen en carbonfiber versterkingen en kent een gebouwlange levensduur, wordt in beton gemonteerd en is minder dan 0,0001% van het betonvolume. Het recyclen van beton is eenvoudig en veel voorkomend.

Toepassing

Toepassingsgebied

Het product aanbod is toegespitst op twee toepassingsgebieden; parkeergarages en industriële vloeren. Binnen elk toepassingsgebied zijn weer diverse modellen/systemen beschikbaar, zodat altijd een oplossingen voorhanden is.

Enkele voorbeelden van toepassingsgebieden zijn:

Auto-industrie Farmaceutische industrie Food-industrie
Industriebouw Magazijnen Openbare gebouwen
Parkeergarages Productiegebouwen Ziekenhuizen en labs

Levering en betaling

Prijzen

Prijs op aanvraag, afhankelijk van hoeveelheid en ondergrond.

Levering

Levering franco Nederland.

Levertijd

Standaard type uit voorraad leverbaar.

Leveringsgebied

Nederland en grensgebieden.

Verpakking

Afhankelijk van hoeveelheid en type, altijd op europallet in krimpfolie

Technische service

Voor meer informatie : 0180 317600 of info@floorbridge-nederland.nl.

Garantie

3 jaar productgarantie door moedermaatschappij FloorBridge International.

Effectief zal het product een gebouwlang meegaan.

Referenties

Adressen

Op aanvraag.

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

FloorBridge Nederland
Maalderij 1
2913 LZ Nieuwerkerk ad IJssel
Tel. 0180 317600
Mail info@floorbridge-nederland.nl

Web www.floorbridge-nederland.nl

FloorBridge Nederland op Twitter FloorBridge Nederland op Twitter
FloorBridge Nederland op Facebook FloorBridge Nederland op Facebook
FloorBridge Nederland op LinkedIn FloorBridge Nederland op LinkedIn