Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Vanaf de oprichting in 1992 heeft Vari-Doors zich ontwikkeld tot toonaangevend producent van schuifdeursystemen. Dit is het resultaat van continue vernieuwing en oplossingsgericht denken en handelen. Dat begint met zorgvuldig luisteren naar de vraag van onze doelgroepen en hun eindgebruikers. Om deze vervolgens te vertalen in oplossingen van constante topkwaliteit.

 
Dat levert een gevarieerd assortiment ruimtebesparende, onderhouds- en gebruiksvriendelijke en duurzame schuifdeursystemen op. Wij bieden de ideale oplossing voor elke situatie, in ieder segment. In de (luxe) woningbouw, kantoren en scholen. In hotels, woonzorgcomplexen en ziekenhuizen. Al dan niet geautomatiseerd en voorzien van slimme domoticavoorzieningen. Vari-Doors opent tal van nieuwe mogelijkheden. Stuk voor stuk innovatieve, integrale oplossingen zoals brandwerende systemen, extreme maatvoeringen en specifieke concepten.

 
Vari-Doors wordt in Nederland exclusief verkocht via distributeurs Berkvens Deursystemen en Limburgia Utiliteitsdeuren.Wilt u meer weten over het brede totaalprogramma, de mogelijkheden en de technische specificaties van Vari-Doors Schuifdeursystemen?

 
Kijk op www.vari-doors.nl.

Contactgegevens

Vari-Doors Schuifdeursystemen

Eindhoven
Nederland
Van deze Leverancier is alleen het leveringsprogramma beschikbaar onder Producten.