Kalzip GmbH

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Kalzip is met al meer dan 100 miljoen gemonteerde m² wereldwijd marktleider op het gebied van aluminium felsdaken en gevelsystemen. naast de bekende felsdaken levert Kalzip ook de Kalbau aluminium golf- en trapeziumprofielen, Falzinc; aluminium met het uiterlijk van zink, en het innovatieve Kalzip FC; fix click gevelsysteem. Ontdek de innovatieve en creatieve mogelijkheden van Kalzip aluminium daken en gevels en laat u inspireren door de veelzijdigheid, duurzaamheid en ervaring.


Contactgegevens

Kalzip GmbH
  Coremansstraat 34
  B-2600 Berchem
  België
(0251) 49 39 68

http://www.kalzip.com

Toepassing

Zie Kalzip bestekpagina met STABU-bestekspecificaties op tabblad Bestek.



Dark Falzinc

Kalzip Felsbaar aluminium

Met Kalzip Felsbare Producten is het mogelijk traditionele dak- en gevelbekleding te realiseren op basis van de veelzijdige mogelijkheden van aluminium maar met de klassieke, elegante uitstraling van zink, het edele titanium of anthraciet kleurig zink.
Doorsnede Kalzip® Natuurdak

Kalzip Natuurdak lichtgewicht daksysteem met dichte dakbegroeiing

Kalzip Natuurdak® lichtgewicht daksysteem met dichte begroeiing en weinig onderhoud, bestaande uit aluminium dakelementen met vegetatiebegroeiing van natuurtapijt waarvan kleur wisselt met seizoenen.
Kalzip FC AluPlusPatina Champagne, deels perfo

Kalzip FC Facade gevelsysteem

Kalzip FC Facade gevelbekledingssysteem borduurt verder op de technologie van de geventileerde metalen gevel en introduceert een nieuwe standaard voor een ​​intelligente gebouwschil op het gebied van flexibiliteit, montagegemak en kosteneffectiviteit.
Dakrenovatie met Kalzip Vario RT, Varseveld

Dakrenovatie met Kalzip Vario RT

Kalzip Vario RT biedt een oplossing voor te renoveren daken, of ze nu plat, hellend of gebogen zijn.
Marne College Bolsward

Aluminium felsdaksystemen en gevelsystemen van Kalzip

Kalzip felsbanen voor platte, hellende en gebogen daken, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd toe te passen.

Bestekservices



Een nieuw dak, een nieuw gezicht

Het Kalzip Vario RT systeem maakt het mogelijk om Kalzip felsbanen nog sneller en nog eenvoudiger op allerlei verschillende ondergronden en onderconstructies te plaatsen.

Kalzip FC gevelsysteem

Met het FC gevelsysteem heeft Kalzip de technologie van geventileerde metalen gevelbekleding doorontwikkeld tot een intelligente bekleding van gebouwen waarbij flexibiliteit, montagevriendelijkheid en efficiëntie voorop stonden.

'Felsdaken als constructieve drager en esthetische, waterdichte huid'

Omdat het dak steeds vaker als vijfde gevel in het ontwerp wordt geïntegreerd, of juist als extra oppervlak voor tuinen of parkeren wordt benut, heeft de dakafwerking meer esthetische mogelijkheden gekregen en krijgt het mede daarom ook steeds meer aandacht.

Nieuwbouw Clubgebouw Sportpark Overveer Oegstgeest

Een leuk feitje hierbij is te weten dat het in 1996 gerealiseerde onderkomen op sportpark De Toekomst voor het “grote”Ajax ook een Kalzip dak heeft.

Esthetische Solar architectuur met een hoog rendement

De ultra lichte, flexibele en robuuste PV folie gebaseerd op silicium zonnecellen is wereldwijd de eerste PV module zonder glas met een IEC certificering.

De voordelen van dakrenovatie met Kalzip felsbanen

Kalzip IF 65/537 is een industrieel daksysteem uitgevoerd in Stucco aluminium en Kalzip WF 65/537 is met zijn gladde AluPlusPatina uitvoering de esthetische variant.

Hoe een strandpaviljoen kan groeien

In november 2014 werd in Bloemendaal aan Zee begonnen met de bouw van het permanent strandpaviljoen San Blas naar ontwerp van Hjalmar Fredriksson.

Sandwichpanelen met een Kalzip finishing touch

Bouwen met sandwichpanelen is de meest economische manier van bouwen als het gaat om grote volumes met een hoge kwaliteit van afwerking.

Kalzip AluPlusSolar biedt geïntegreerde Solar architectuur

Onlangs is het duurzaamste strandpaviljoen van Bloemendaal aan zee opgeleverd: San Blas.

Rc 6,0 wordt ruim gehaald met het Kalzip DuoPlus® systeem.

In het vernieuwde Bouwbesluit 2015 wordt de eis om de gebouwschil naar een Rc-waarde van 5,0 te brengen gedifferentieerd.

Omdat 50 tinten grijs op den duur toch wat saai wordt

Het doet een beetje denken aan een creatieve Lego-oplossing; wanneer je vroeger met Lego bouwde en vaak meerdere kleuren gebruikte om aan de vereiste hoeveelheid bouwstenen te komen.

Kalzip en sport: een ‘ijzersterke' combinatie

IJzersterk maar dan in de figuurlijke betekenis want Kalzip wordt sinds haar marktintroductie in 1968 geleverd in aluminium.

Kalzip is klaar voor verzwaarde isolatie-eisen

Op verzoek van de partners van het LenteAkkoord heeft de minister de eis om de gebouwschil in 2015 naar een Rc van 5,0 te brengen, gedifferentieerd.

Kalzip op één, twee en drie bij Olympische winterspelen Sotsji

De Olympische sculptuur op het medailles Plaza in Sotsji is eigenlijk het vierde project dat bekleed is met Kalzip aluminium felsdak en -gevel profielen.

Zelfreinigend aluminium gevelsysteem reinigt omgevingslucht

Kalzip introduceert met het innovatieve FC-gevelsysteem EcoClean™ een aluminium gevelsysteem op de markt die zichzelf en de omgevingslucht reinigt.

Vuil en smog krijgen geen vat op EcoClean gevel

Kalzip introduceert met het innovatieve FC-gevelsysteem EcoCleanTM een aluminium gevelsysteem dat zichzelf en de omgevingslucht reinigt.

Flexibel en orkaanbestendig gevelsysteem

Tijdens de doortocht van orkaan Katrina in 2005, leed de Louisiana Superdome ernstige schade aan het dak en de wanden terwijl het bijna 30.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie