Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Wereldleider in het produceren van lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw, dat is Mapei. Met meer dan 5.000 producten in het portfolio is er van fundering tot dak altijd wel een oplossing voorhanden.

 

Totaaloplossingen voor de bouw

Mapei biedt duurzame oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw, renovatie van cultureel erfgoed, hospitality- en retailsector, industrie, infrastructuur, sport, openbare ruimte en de scheepsbouw. Oplossingen die men terugvindt in gevels, balkons, galerijen, vloeren, wanden, badkamers, (groot)keukens en andere toepassingen. Complete systemen waarin beproefde producten optimaal op elkaar zijn afgestemd, waardoor kwaliteit kan worden gewaarborgd en faalkosten verminderd. Totaaloplossingen voor de bouw noemen we dat.

Contactgegevens

Mapei Nederland B.V.
Oude Apeldoornseweg 37 K
7333 NR Apeldoorn
Nederland

Bedrijf

Verbinden, versterken en beschermen

Tegellijmen, kitten, voegen, producten voor betonreparatie en -bescherming, waterdichting, vloeren en wanden; wij bieden oplossingen die verbinden, versterken én beschermen. Maar we doen meer. Naast de technische support die wij geven voor, tijdens en na een project, delen wij ook onze kennis met de voorschrijvende markt en uitvoerende partijen in de vorm van productpresentaties en trainingen. Zo verbinden, versterken en beschermen we niet alleen met onze systemen, maar ook in de relatie met onze partners.

Wereldleider binnen de bouwwereld

Mapei Nederland is onderdeel van het internationale familiebedrijf Mapei S.p.A.. Een wereldleider die met dochterondernemingen verspreid over Europa, Afrika, Amerika, Azië en Australië een begrip is binnen de bouwwereld. Met een wereldwijd netwerk van specialisten, een uitgebreid logistiek netwerk en een internationaal georiënteerde R&D ontwikkelt en vermarkt de Mapei Group al meer dan 80 jaar producten en systemen die over de hele wereld succesvol worden toegepast.

Mapei als projectpartner

Mapei heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zo zijn er voor een groot aantal producten EPD`s (Environmental Product Declarations) opgesteld, bieden we ondersteuning in de ontwerpfase met BIM en LEED, maar hebben we ook onze eigen bestekservice. Dit alles maakt van Mapei een gesprekspartner waar projectontwikkelaars, en andere voorschrijvende instanties naar op zoek zijn. Eén projectpartner van fundering tot dak.